Chiftelele vor fi suculente, iar crusta lor va fi crocantă. Adaugă un ingredient secret în carnea tocată
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Chiftelele vor fi suculente, iar crusta lor va fi crocantă. Adaugă un ingredient secret în carnea tocată. Sursa foto: freepik.com
Chiftelele vor fi suculente, iar crusta lor va fi crocantă. Adaugă un ingredient secret în carnea tocată. Sursa foto: freepik.com
Ce se poate adăuga la carnea tocată pentru chifteluțe, astfel încât gustul preparatului să cucerească pe toată lumea?

Fiecare gospodină are propria ei rețetă unică pentru a găti chiftele. Unele adaugă smântână sau maioneză în carnea tocată, în timp ce altele - pâine înmuiată în lapte. Alte gospodine folosesc o varietate de condimente care dau chiftelelor o aromă incredibilă.

Cu toate acestea, există un ingredient secret care face chiftelele pur și simplu unice. Vă spunem imediat ce se poate adăuga la carnea tocată pentru chifteluțe, astfel încât gustul preparatului să fie unic.

Prăjitură din porumb și lapte condensat. Pregătește un desert popular mexican

Cine ar fi crezut, dar zahărul face minuni cu chiftele. Prezența zahărului face ca preparatul finit să fie foarte suculent și fraged. Prin urmare, dacă dorești să faci chiftele care să surprindă pe toată lumea cu gustul lor încântător, atunci adaugă zahăr în carnea tocată. Vei vedea cât de bine zahărul echilibrează gustul chiftelelor. În plus, chiftelele vor avea o crustă crocantă și foarte apetisantă după prăjire.

Când adaugi zahăr la carnea tocată pentru chiftele, este important să nu exagerezi. Pentru a nu strica preparatul, este important să respecți o proporție strictă. La un kilogram de carne tocată vei folosi doar o linguriță zahăr.

Cartofi prăjiți în stil grecesc. Nu rata rețeta și vei fi cucerit de acest fel de mâncare

Puține gospodine știu că, după ce adaugă zahăr în carnea tocată pentru chiftele, mai trebuie făcută o acțiune importantă. Pentru a face carnea tocată pentru chiftele și mai bună, trebuie să adaugi puțină apă clocotită. În acest fel, zahărul din carnea tocată va funcționa și mai bine și va face preparatul de neuitat.

Este de remarcat faptul că zahărul poate fi adăugat nu doar în carnea tocată pentru chiftele. Și alte feluri de mâncare vor avea, de asemenea, un gust și o aromă plăcută, dacă vei adăuga zahăr. Totuși, reține proporția strictă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel