Cher, acuzată că a angajat un grup de bărbați care să-i răpească fiul
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Cher - 'If I Could Turn Back Time'
FOTO: Cher - 'If I Could Turn Back Time'
Cher a fost acuzată că a angajat un grup de bărbați care să-i răpească fiul dintr-un hotel unde era cazat cu soția, anul trecut.

Documentele instanței depuse de soția lui Elijah Blue Allman, Marieangela King, susțin că patru bărbați l-au „scos” dintr-o cameră de hotel din New York, la aniversarea lor, în noiembrie 2022.

Perechea ar fi fost la hotel pentru a încerca să-și salveze căsnicia după cererea de divorț din 2021, notează BBC.

În documentele judecătorești depuse ca parte a procedurii de divorț la Curtea Superioară din Los Angeles, care au fost recent făcute publice, doamna King a spus că ea și domnul Allman au petrecut 12 zile la hotel „pentru a ne pregăti căsătoria”.

Dar „după ce am petrecut aceste 12 zile împreună la New York, pe 30 noiembrie 2022, în noaptea aniversării nunții noastre, patru persoane au venit în camera noastră de hotel și l-au scos pe [dl Allman] din camera noastră”, a susținut ea într-o declarație judecătorească făcută în decembrie 2022.

„Unul dintre cei patru bărbați care l-au luat mi-a spus că au fost angajați de mama [domnului Allman]”, a susținut ea.

În documentele instanței, doamna King a spus că soțul ei a primit tratament la o unitate medicală din august 2022 - dar ea a susținut că nu i s-a spus unde se află și că nu are niciun mijloc de a-l contacta.

„În prezent nu știu nimic despre starea de sănătate a soțului meu sau unde se află”, a spus ea în decembrie, adăugând că este „foarte îngrijorată pentru el”.

Allman, în vârstă de 47 de ani, este fiul superstarului pop Cher și al fostului ei soț, regretatul muzician rock Gregg Allman.

S-a căsătorit cu doamna King - din Marea Britanie - în 2013. Cei doi sunt ambii muzicieni.

Allman a vorbit anterior despre abuzul de droguri și luptele sale cu dependența, descriind într-un interviu pentru Entertainment Tonight, în 2014, cum a consumat droguri încă de la vârsta de 11 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel