Cheloo s-a îndrăgostit de un concurent
Data publicării:
Autor: Andreea Marinas
WhatsApp
Cheloo descoperă la „iUmor” melodia obligatorie pentru radiourile din România.

În cea de-a șaptea ediție a emisiunii ce va fi difuzată în prima zi de Paște, de la ora 20:30, la Antena 1, Cheloo va fi impresionat de buna dispoziție și veselia unui concurent. Acestea îl vor face pe Mihai Bendeac să îi spună „bine ai venit”, după o zi de jurizare pe care el o va caracteriza ca fiind „agonizantă”.

Delia va fi în perfect acord cu colegul ei, bucurându-se și ea de numărul de pe scenă. „Ai fost pentru noi schimbarea de stare. Eram aproape înmormântați”, va spune artista.

[citeste si]

Însă cele mai multe aprecieri le va primi din partea lui Cheloo, care va spune despre concurent că a fost „preferatul meu pe ziua de azi”, iar despre melodie – că ar trebui să fie obligatorie la toate radiourile. „Eu detest radioul, dar cred că ar fi minunat ca în fiecare dimineață la ora 07:00 sau la ora 08:00 toate radiourile să difuzeze această piesă, exact în forma asta... Bravo!”, va concluziona artistul.

Despre ce anume va cânta concurentul, în ce mod o va face și cum va readuce zâmbetul pe buzele juraților la „iUmor”, telespectatorii vor vedea în ediția specială de Paște, duminică, 16 aprilie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel