Cheloo, despre Anastasia Soare: Îmi plac oamenii care reușesc
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Anastasia Soare se alătură juriului iUmor.

Anastasia Soare, singura româncă ajunsă în topul celor mai bogate femei din SUA în urmă cu doi ani, a acceptat provocarea de a se alătura Deliei, lui Cheloo şi lui Costel la masa juriului iUmor, în cea mai nouă ediţie a show-ului de la Antena 1, difuzată duminica aceasta, de la 20:00.

Stabilită de 33 de ani în SUA, Anastasia Soare s-a născut într-o familie de macedoneni din Constanța, iar după ce a ajuns peste ocean, a reușit să se remarce în rândul celebrităților de la Hollywood. „Printre primii mei clienţi faimoşi s-au numărat Michelle Pfeiffer, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Oprah, Sharon Stone, Victoria Beckham, Heidi Klum, Penelope Cruz... Și bărbați aveam foarte mulți clienți. De exemplu, David Beckham, el şi Victoria mi-au fost clienţi, iar acum suntem prieteni foarte buni”, a dezvăluit Anastasia.

Cheloo a mărturisit şi el pe platoul de filmare: „Nu sunt pasionat de pensatul sprâncenelor, dar nu-i putem nega succesul! Îmi plac oamenii care reușesc!“. 

Invitația de a juriza la iUmor i s-a părut o experiență frumoasă, care merită bifată măcar o dată în viață. „Este pentru prima dată când mă aflu într-o asemenea postură. Nu sunt un jurat profesionist, dar umorul românesc este deosebit. Îmi place foarte, foarte mult, mai mult decât umorul american!“, a mărturisit vedeta. Despre vizita Anastasiei Soare la iUmor, Delia a spus: „Este prima dată când ne vedem față în față! Prima dată când îi simt energia asta de femeie puternică, (…) în jurul ei văd o aură foarte hollywoodiană.”

Cu ce daruri de lux i-a răsfățat Regina Sprâncenelor pe Delia, Costel și Cheloo, cine sunt concurenții care au luat cel puțin două like-uri și ce surprize i-au așteptat pe jurați, telespectatorii pot descoperi urmărind noua ediție iUmor.

Citește și...

„America Express - Drumul Aurului”, la Antena 1 

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, sunt concurenții „America Express - Drumul Aurului”.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel