Cheloo, dat de gol de Andreas Petrescu, cel care scrie roast-urile de la iUmor
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Andreas Petrescu a vorbit despre roast-urile pe care le scrie la iUmor, dar și despre relația sa cu cei trei jurați ai show-ului.

Andreas Petrescu a fost invitat la show-ul „Roata vedetelor”, unde a vorbit despre roast-urile pe care le scrie la iUmor, dar și despre relația sa cu cei trei jurați ai show-ului.

Andreas Petrescu este actor, dar și scriitor de comedie. El se află în spatele roast-urilor de la iUmor și chiar a interpretat câteva roluri memorabile în cadrul show-ului de pe Antena 1. Actorul i-a adus la viață pe Mihai Eminescu sau pe Che Guevara cu interpretările sale.

„Deși Cheloo pare cel rău de la iUmor, este un om special. Un om care a citit foarte mult, e un om care are un bagaj foarte puternic și de cunoștințe și de sentimente și îmi e drag. Și Bendeac îmi este drag”, a spus Andreas Petrescu.

Cum scrie Andreas Petrescu roast-urile de la iUmor: „Comedia e matematică”

Întrebat ce îl inspiră când scrie un text de stand-up comedy sau un roast, Andreas Petrescu a mărturisit că are o rețetă precisă a comediei: „Ambiția mea de scriitor de roast e ca în primele trei cuvinte să existe o poantă. Intenția asta este să se râdă din prima, dacă îi agăți din prima, vin cu tine. Când scrii televizune, scrii la nivel industrial. Nu scrii un roast pe lună, scrii 10 în 3 zile. Trebuie să apelezi la tehnică, la ce știi că trebuie să faci, să-ți vină poantele repede. Să cunoști niște motoare. Există niște motoare care nasc umor, scheme care funcționează. Comedia e matematică, nu ai voie să ieși din ritm, să spui cuvinte în plus. Cuvintele sunt așezate în așa fel într-o propoziție încât să ceară râsul. Sunt roast-uri care mi-au luat 3 zile, altele 20 de minute.”

Motivul pentru care Mihai Bendeac nu ar vrea să-l aibă pe Cheloo drept naș

În finala sezonului 12 iUmor, Mihai Bendeac a avut parte de un moment cu totul neașteptat din partea unei concurente, care a venit îmbrăcată în rochie de mireasă. După numărul de stand-up al tinerei, juratul a fost întrebat dacă l-ar vrea pe Cheloo ca naș la nunta lui, iar răspunsul a fost unul cu totul neașteptat.

Cheloo s-a amuzat pe seama reacțiilor pe care le-a avut actorul, mai ales atunci când acesta a răspuns la întrebarea: „L-ai lua naș pe Cheloo?”

„Dar de ce aș face asta cu mine și cu viața mea?”, a răspuns Mihai Bendeac, cu zâmbetul pe buze, în finala sezonului 12 iUmor.

„Nu, că eu distrug nunți”, a adăugat Cheloo, vizibil amuzat.

Mihai Bendeac a dezvăluit că nu și-ar dori să ajungă în situația în care să-i pupe mâna colegului său de platou: „De ce să ajung în situația în care să-i pup mâna? Doamne, iartă-mă!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel