”Chefi la cuțite”, 31 octombrie. Patru concurenți din bootcamp sunt chemați în competiție
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 31 oct 2022, 11:56
WhatsApp
Chef Cătălin Scărlătescu folosește o amuletă la „Chefi la cuțite”.

Ediția din seara aceasta Chefi la cuțite vine cu emoții, adrenalină și multă agitație la bancurile de lucru, dar și cu noi concurenți - după ce, miercurea trecută, Chef Cătălin Scărlătescu a spart bomba care conținea cinci amulete. Una dintre ele i-a oferit un super-avantaj: ”Cheamă patru concurenți care nu au fost selectați în bootcamp și pune-i în echipe astfel încât să reveniți la numărul inițial de concurenți”. Este amuleta pe care Chef Scărlătescu nu întârzie s-o folosească, anunțându-și deja această intenție în ediția trecută Chefi la cuțite: ”Faptul că ați gătit atât de frumos m-a făcut să mă hotărăsc să dau amuleta care spune că niște concurenți care au gătit cu voi în bootcamp vor veni, vor găti și vor completa echipele voastre – și pe a mea. Eu am dreptul la doi concurenți dintre ei, iar ceilalți Chefi vor primi câte unul”, a declarat el.

În ediția show-ului culinar din seara aceasta, Chef Scărlătescu pășește în platou cu alegerile deja făcute, pregătit să îi cheme pe cei patru concurenți pentru a participa la cel de-al șaselea battle. Așadar, urmează o ediție Chefi la cuțite care va debuta sub presanta întrebare: ”Cine sunt cei patru competitori?”.

”Azi e ziua în care primim noi concurenți. Chiar sunt curios pe cine ne va băga Cătălin în echipă”, a declarat Chef Sorin Bontea. ”Cine știe ce o fi ales Scărlătescu de pe la bootcamp, poate ne trimite pe cineva cu care să nu putem comunica, să nu putem să-l punem la treabă și să ne facă misiunea și mai dificilă”, a comentat și Chef Florin Dumitrescu. ”Ne bucurăm chiar azi de această amuletă. Mi se reîntregește echipa, iar această amuletă este, de fapt, un cadou pentru fiecare Chef”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cine sunt cei patru concurenți și cum vor fi ei repartizați pe echipe, dar și cum se vor integra pe parcurusul celui de-al șaselea battle și ce eliminare va urma telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în seara aceasta, de la 20:30.

Citește și...

„America Express - Drumul Aurului”, la Antena 1 

 

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, sunt concurenții „America Express - Drumul Aurului”.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?