Charlotte Elizabeth Diana, numele ales pentru fetița Ducesei Kate și a prințului William
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ducesa de Cambridge și prințul William au decis ca al doilea lor copil să se numească Charlotte Elizabeth Diana, potrivit Channel 4. Kate Middleton a născut,  sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. 

Înainte de anunțul făcut luni de Casa Regală, existau deja speculații că fetița va purta și numele bunicii sale, Prințesa Diana, care a murit în 1997.

Al doilea copil al cuplului Kate și William va fi, așadar, Prințesa Charlotte de Cambridge. Mama ei este Kate Middleton, Ducesa de Cambridge.

Bebeluşul este al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl său, prinţul William, şi fratele său, prinţul George, conform BBC.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din lumea întreagă, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.

Fetița lui Kate, impact politic mai mare decât al fratelui ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel