CFR Cluj – Universitatea Craiova, scor în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu, sâmbătă seara, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1, de Universitatea Craiova, scor 1-2. Clujenii pierd trei puncte importante în lupta pentru titlu, în timp ce oltenii se apropie la patru puncte de locul secund ocupat de ardeleni.    

Universitatea Craiova s-a relansat în cursa de câștigare a titlului în Liga 1, după ce a învins cu în deplasare, scor 1-2, pe campioana în exercițiu, CFR Cluj.

Oltenii au deschis scorul prin Andrei Ivan, în minutul 27, acesta profitând de o respingere în față a lui Bălgrădean, după u corner, de pe partea dreaptă.

Clujenii au egalat în repriza secundă, tot după un corner, prin Sigurjonsson, în minutul 54.

Golul victoriei oaspeților a fost marcat în minutul 88 de Tudorie, care a reluat cu capul o centrare, din lovitură liberă, a lui Nistor, profitând de lipsa de marcaj a lui Camora.

Universitatea Craiova acumulează 34 de puncte și se apropie la 4 puncte de locul secund, ocupat de CFR Cluj. Ardelenii rămân cu 38 puncte și dau șansa celor de la FCSB să se desprindă la patru puncte în fruntea clasamentului, dacă vor reuși să câștige duminică, pe teren propriu, cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel