CFR Călători a suplimentat capacitatea trenurilor care se întorc din destinațiile de vacanță
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
CFR Călători a suplimentat capacitatea trenurilor care se întorc din destinațiile de vacanță  /  Sursă foto: Pixbay
CFR Călători a suplimentat capacitatea trenurilor care se întorc din destinațiile de vacanță / Sursă foto: Pixbay
CFR Călători a decis suplimentarea capacității trenurilor care se întorc din destinațiile de vacanță.

CFR Călători a decis suplimentarea capacităţii trenurilor care se întorc din destinaţiile de vacanţă, în special de pe Valea Prahovei, Moldova sau Constanţa, iar în prezent peste 30 de trenuri sunt suplimentate cu 71 de vagoane, ceea ce înseamnă un total de aproximativ 17.000 de locuri, conform Agerpres.

„Numărul turiştilor care au profitat de finalul vacanţei şcolare şi care aleg să se întoarcă acasă cu trenul e mai mare decât în weekendurile trecute. În aceste condiţii, conducerea CFR Călători a decis suplimentarea capacităţii trenurilor care se întorc din destinaţiile de vacanţe, în special de pe Valea Prahovei, Moldova, Constanţa. Peste 30 trenuri sunt astăzi suplimentate cu un număr de 71 vagoane, ceea ce înseamnă un total de aproximativ 17.000 de locuri. Astfel, o parte dintre trenurile CFR Călători care se întorc astăzi de pe Valea Prahovei în Capitală au în compunere şi 15 vagoane, maximum admis, cum este de exemplu IR 1746 cu plecare la ora 17:00 din Braşov, cu o capacitate de 1098 de locuri. Trenul IR 1636 cu plecare din Braşov la ora 14:20 are 10 vagoane din care 6 suplimentare, având în total 720 locuri faţă 310 locuri într-o zi obişnuită”, se arată într-un comunicat al CFR Călători remis astăzi.

Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată, informează BizBrașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel