Cezar Ouatu, înțepături la adresa fostei iubite, Angela Gheorghiu: Nu trebuie să uiți de unde ai plecat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Cezar Ouatu
Sursa foto: Facebook Cezar Ouatu
Angela Gheorghiu a afirmat, recent, că nu are nicio datorie față de țara sa natală, România. Ce spune Cezar Ouatu, după declarațiile sopranei.

Angela Gheorghiu consideră că fiecare om merită să ofere ceva statului în care se naște, inclusiv artiștii, indiferent de nivelul la care se află, însă ea transmite că nu are nicio datorie față de țara sa natală.

"Nu trebuie să uiți de unde ai plecat. Chiar dacă nu ai cântat aici, ai o datorie morală"

 

"Probabil dumneai a zis asta pentru că, paradoxal, un artist de talia ei a cântat peste tot, mai puțin la noi în țară. Dar se întâmplă ca artiști mari de afară să nu aibă acces la ei în țară. Suntem diferiți ca și concepție. Probabil dezamăgirea ei cumva e justificată în viziunea sa.

Eu îmi doresc și pentru ceilalți artiști, mici, mari, pe care-i și promovez, și le recomand tuturor să nu se raporteze doar la scenele din România. În momentul în care ai reușit să pătrunzi afară, e ca o balanță a valorii. La noi, din punct de vedere muzical, e cu dus și întors. Dar nu trebuie să uiți de unde ai plecat. Chiar dacă nu ai cântat aici, ai o datorie morală și prin simplu fapt că te-ai născut aici’’, a declarat tenorul, pentru Impact.ro.

Vezi și: Soprana Angela Gheorghiu rupe tăcerea: ”Alții au tăcut”. Nu datorez nimic României, nu am fost susținută de acest stat niciodată în cariera mea

Mircea Diaconu și Cozmin Gușă, atacuri la adresa sopranei Angela Gheorghiu: Incultă muzical și corigentă la capitolele cultură și patriotism

"Când ajuți, nu-i obligatoriu să și primești. Poate de aici supărarea ei"

 

Au fost voci care au susținut că tenorul s-ar fi cuplat cu soprana pentru a se propulsa în carieră, însă artistul neagă.

"Nu… Să spună Angela Gheorghiu dacă m-a ajutat cu ceva. Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei. Ăsta devenise numele meu. Îmi respect prea mult tatăl și mă cheamă Cezar Ouatu, nu amicul dumneai. Mi-am permis să-mi păstrez și să-mi duc numele de familie mai departe. Nu mă aflu printre cei pe care i-a ajutat și promovat. Noi am avut doar două-trei colaborări împreună. Dar e un om extraordinar care a ajutat foarte mulți dirijori, cântăreți, care au cântat cu domnia sa și vorbim de scene mari de afară. Dar, când ajuți, nu-i obligatoriu să și primești ceva.

Vezi și: Mihai Trăistariu, critici la adresa juriului de la Eurovision: Au venit cu niște aere așa... obraznice

Poate de aici și supărarea ei. Îmi pare rău că noi ar trebui, ca români, să ne respectăm mai mult artiștii care contează. Uităm foarte repede, ne raportăm la artiști cu câteva milioane de vizualizări. Multe legende au murit extrem de sărace. De ce oare? La noi îți aruncă o stea din aia de la președinție, cu care mori de foame. Ca artiștii mari să fie mândri, ar trebui să fie mai protejați. Zona asta e uitată. Dar la ce circulă la noi prin țară la nivel muzical… Dacă nu asculți Dani Mocanu, nu ești în râdul lumii’’, a mai precizat tenorul, pentru sursa citată anterior.

Vezi și: Cezar Ouatu, după semifinala Eurovision 2022: Am ieșit din tot acest circ. O să las aici scris

Angela Gheorghiu, revoltă: 31 de ani de la primul și ultimul meu spectacol din România. Mediocritate și prost gust. Mai merită să sper?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel