CExN. Liviu Dragnea, decizii cruciale după ședința PSD - LIVE TEXT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Președintele PSD, Liviu Dragnea, face primele declarații după ședința de luni, 10 decembrie, la care au participat liderii partidului și toate grupurile parlamentare.

Ordonanță de urgență pentru Codurile Penale

S-a discutat în Comitetul Executiv subiectul la propunerea unui coleg. I s-a transmis doamnei prim-ministru și domnului ministru. Au spus că o să analizeze. Colegii au spus că pe articolele constituționale nu ar vedea de ce nu ar da o ordonanță de urgență., a spus Dragnea.

Este vorba despre investiții pentru administrația locală. În zilele următoare o să vedeți mai exact. Bugetul va fi în euro. Urmează ca mâine să fie finalizat și sperăm ca în ședința de Guvern să fie adoptată OUG., a explicat Dragnea despre investiții.

Majoritatea parlamentară

Tocmai v-am spus că ai mei colegi au prezentat argumente prin care au arătat că se lungeşte foarte mult procesul legislativ şi de contestare la CCR a acestor acte legislative. Asta este principala motivaţie în ceea ce priveşte votul în Camera Deputaţilor. Majoritatea în Camera Deputaților se va vedea la primul vot. Nu negociem cu alte grupuri. Lucrăm cum am procedat și până acum. , a afirmat liderul PSD.

Răspuns pentru Raluca Turcan

Raluca Turcan bate câmpii. Nu cunoaște regulamentul. Astăzi s-a dat adevărata valoare Comitetului liderilor. Ceea ce nu înțelege doamna Turcan este că ordinul de zi este aprobat la propunerea Biroului Permanent de către Comitetul Liderilor., a răspuns Dragnea acuzației Ralucăi Turcan.

Discuții pe buget

Eu cu domnul Tăriceanu vom discuta cu colegi din Guvern. Executivul ne-a asigurat că pe 13 va ajunge cel mai târziu la Parlament.

Liviu Dragnea a convocat toți liderii PSD, luni, 10 decembrie, într-o ședință comună cu grupurile parlamentare. Președintele PSD anunță care sunt deciziile care s-au luat în urma acestei ședințe.

DCNews va transmite în format live-text declarațiile liderului PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel