Cerşetorul care suţine că îl cunoaşte pe criminalul de la Perla - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cersetor
cersetor

Protestele împotriva puterii au continuat şi joi seară în Piaţa Univeristăţii. Dacă în faţa Teatrului Naţional se aflau cei care îşi tot strigă nemulţumirile în stradă din luna ianuarie, pe celălalt trotuar, în faţa fântânii, s-au strâns câţiva membrii ai centrului FILIA.

Femeile, în frunte cu preşedinta Oana Băluţă, au strigat şi împotriva misoginismului, a violenţei în familiei şi pentru drepturile sexului frumos.

Toate acestea l-au fascinat pe un bătrân cerşetor. Zâmbitor, calm, lăsând în urmă un miros înţepător de aurolac şi alcool, se plimba printre studentele cu pancarde în mână.

Încerca să strige alături de ele, dar vocea nu îl ajuta. Când a văzut camera de filmat şi-a şters orice zâmbet de pe faţă şi a devenit serios. A refuzat să se prezinte aşa că o să-i spunem domnul C.

Ne-a spus despre Băsescu şi Emil Boc, Opoziţie şi Putere. A propus o soluţie pentru scăparea României, iar la final a aruncat bomba: "Ala de la Perla e cel mai mare criminal de pe faţa pământului. Am copilărit cu el...".

Material realizat în colaborare cu Loredana Baciu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel