Cerșetor perseverent. A amenințat cu toporul doi oameni care nu l-au lăsat să cerșească
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Un cerșetor din Galați a amenințat cu toporul doi bărbați, după ce aceștia nu i-au permis să cerșească pe terasa unde lucrează. 

Un cerșetor din Galați a amenințat cu un topor barmanul și administratorul unei terase care l-au gonit. Bărbatul de 34 de ani a devenit agresiv, după ce angajații terasei din Galați au încercat să îl alunge. Individul a fost imobilizat de agenții de pază veniți prin acționare butonului de panică, apoi predat jandarmilor, scrie Monitorul de Galați

„În jurul orei 12:30, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat de către Dispeceratul unității de poliție la o terasă din Micro 18, unde o persoană se manifesta agresiv. La fața locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 34 ani, reținut de către agenții societății de pază”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Galați. 

Cerșetorul a fost dus la poliție, unde a primit un dosar penal prin care este acuzat de „port fără drept de obiecte periculoase”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „amenințare”. Pe lângă aceasta, a mai fost sancționat contravențional cu o amendă de 1.000 lei pentru provocare de scandal și proferarea de injurii. Cercetările sunt continuate de către poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel