Ceres a intrat în Fecioară. Noi previziuni până în 19 decembrie 2022
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 03 oct 2022, 13:42
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Ceres a intrat în Fecioară. Despre acest subiect, astrologul Daniela Simulescu are o emisiune la DCNewsTV.

Ceres a intrat în Fecioară, semnul perfecțiunii, dar și al criticii și al pragmatismului, „fapt care ne invită să facem ceva practic cu viața, temerile și grijile pe care le tot propagăm”, a spus Daniela Simulescu.

Ceres va în acest semn până pe 19 decembrie 2022. „Ținând cont de vremurile în care trăim, acest tranzit va aduce frici suplimentare, unele exagerate. Mai ales legate de alimentație, câmpul muncii, resurse, sănătate”, a subliniat Daniela Simulescu.

Emisiunea despre Ceres în Fecioară va fi difuzată marți, începând cu ora 9.30, la DCNews și DCNewsTV. Rămâneți alături de noi!

Poate pentru mulți, octombrie este doar a doua lună a toamnei. Din punct de vedere astrologic, este luna care face trecerea către 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și Eclipsa de Soare vor agita spiritele atât la nivel personal, cât și mondial. Prioritatea va fi aceea de a găsi resurse, alternative și posibilități. Restul nici nu va mai conta. Rutina va fi cel mai mare inamic al nostru. Unele evenimente, aparent logice, vor fi de fapt sfidătoare. Trebuie să avem mare grijă la aparențe!

Unele situații nu ne vor fi pe plac și vom fi nevoiți să ne reinventăm. Unii veți zice: „Iar?”. Doar atunci când ajungi jos, găsești metoda prin care să te ridici. Preocuparea principală a astrelor va fi aceea de a-ți arăta că supraviețuiești și cu mai puțin. 

Pe 2 octombrie, Mercur a reluat mersul direct, dar efectele sale se vor simți până pe 29 octombrie. Pe 9 octombrie, va avea loc o Lună Plină în semnul Berbecului, eveniment astrologic ce îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal, adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Pe 11 octombrie, asistăm la revenirea lui Mercur în semnul Balanței. Răbdarea va juca un rol important. Începe sezonul Scorpionului pe 23 octombrie. De asemenea, un eveniment extrem de important este eclipsa de pe 25 octombrie. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

Pe 28 octombrie, Jupiter revine în Pești, după o perioadă extrem de îndrăzneață în Berbec. Intrarea lui Mercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?