Urmărește emisiunea live
Cerere URIAȘĂ de mănuși ca ale lui Bernie Sanders. În doar câteva ore, stoc EPUIZAT / FOTO
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Bernie Sanders, fericit după fotografia virală cu el. Milioane de dolari vor fi donaţi în scopuri caritabile
Bernie Sanders, fericit după fotografia virală cu el. Milioane de dolari vor fi donaţi în scopuri caritabile
Mănușile pe care senatorul Bernie Sanders le-a purtat la ceremonia de învestire a lui Joe Biden au devenit virale pe rețelele de socializare.

Lumea caută să își achiziționeze acest tip de mănuși purtate de senatorul Bernie Sanders la ceremonia de învestire a lui Joe Biden.

Mănușile au fost create de o profesoară din Vermont și sunt confecționate din pulovere refolosite și plastic reciclat. 

Jen Ellis este profesoară de 42 de ani și locuiește în Essex Junction, Vermont, unde senatorul Sanders era primar în anii 1980, notează The Guardian.

Stoc epuizat

Femeia spune că a primit mii de cereri în câteva ore.

„Nu am mănuși de vândut. Nu prea mai fac asta. Sunt măgulită că le vor, dar nu voi renunța la locul meu de muncă de zi cu zi ”, a declarat Ellis, într-un interviu pentru Jewish Insider.

„Sunt profesor și mamă și sunt destul de ocupată. Nu există nicio modalitate posibilă de a face 6.000 de perechi de mănuși și, de fiecare dată când intru în e-mailul meu, alte câteva sute de persoane îmi solicită același lucru", a mai spus femeia. 

"Urăsc să dezamăgesc oamenii, dar mănușile lui Bernie Sandern sunt unice și uneori, în această lume, pur și simplu nu poți obține tot ce vrei", a mai spus Jen. 

Apariţia relaxată din punct de vedere vestimentar a senatorului american Bernie Sanders - care a părut bine protejat de frig, purtând o geacă maro şi mănuşi groase de lână, tricotate, cu un singur deget şi cu un imprimeu cu romburi - a captat interesul internauţilor, în timpul ceremoniei de învestitură de miercuri a preşedintelui Joe Biden.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel