Cerere în căsătorie pe terenul de tenis. "Este foarte special"- VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Judecătoarea de tenis olandeză Michaella Krajicek a fost cerută în căsătorie pe teren, la finalul meciului din primul tur de la 'S-Hertogenbosch, de tenismenul german Martin Emmrich. 

La finalul partidei câştigate de Krajicek în faţa slovacei Jana Cepelova (62 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-1, Martin Emmrich a intrat pe teren, s-a aşezat în genunchi şi a cerut-o de soţie pe Michaella.

"A fost o surpriză imensă. Adică am discutat despre căsătorie de vreo două ori înainte, dar nu mă aşteptam acum. Este foarte special. Sunt foarte fericită şi mă simt norocoasă că m-a cerut aşa. Ne-am întâlnit aici acum un an de zile şi cred că e un loc foarte special pentru a o face. În primele 10 sau 15 secunde după ce a intrat pe teren mi-am spus «Ok, este plăcut să îl văd, dar e ceva ciudat». Dar apoi am văzut că avea lacrimi în ochi, atunci mi-am dat seama ce urma să se întâmple. Am fost atât de concentrată asupra lui, încât nu am auzit nimic din ce a spus. Eram sigură că voi spune da. Asta era tot ce ştiam atunci" , a declarat fosta ocupantă a locului 30, în vârstă de 25 de ani, potrivit Mediafax

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel