Data publicării:

Cele trei mesaje secrete pe care le-a transmis Kate Middleton la Trooping the Color. Puțini și-au dat seama

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură video Youtube Today
Foto: Captură video Youtube Today
Kate Middleton a trimis trei mesaje secrete la Trooping the Color. Află în articol care sunt acestea.

Kate Middleton a încălzit inimile fanilor atunci când a făcut cu mâna de la balconul Palatului Buckingham pentru prima dată în șase luni, în timpul Trooping the Colour de weekendul trecut. Prezența ei la eveniment nu semnalează o revenire completă la îndatoririle regale,  dar cu siguranță a ridicat moralul public și a arătat unitatea Familiei Regale. 

Kate a purtat o rochie Jenny Packham, tocuri Jimmy Choo și o pălărie Philip Treacy. Se spune că aceste alegeri nu sunt întâmplătoare și că ar transmite de fapt niște mesaje publicului. Megan Watkins, stilist șef la SilkFred, a analizat ținuta Prințesei de Wales pentru Trooping the Color și a evidențiat trei detalii cheie. Ea afirmat că prin alegerea mărcilor britanice pentru această apariție foarte așteptată, este posibil ca prințesa să-și fi exprimat recunoștința față de public, scrie Mirror.

„Fiind fidelă stilului ei clasic, dar modern, Kate a ieșit într-o rochie monocromă Jenny Packham, pantofi Jimmy Choo, o pălărie cu boruri largi Philip Treacy asortate și un clutch Mulberry. Aici, ea și-a arătat dragostea veșnică pentru mărcile britanice, care ar putea fi văzută ca un semn către sprijinul țării sale în această perioadă grea. Observatorii regali cu ochii de vultur vor remarca că nu este prima dată când Kate poartă această rochie Jenny Packham până la genunchi. Ea a purtat piesa și în weekendul încoronării Regelui de anul trecut”, a spus stilistul.

De ce a ales o ținută alb-negru

Outfit - ul Prințesei Kate semăna foarte mult cu ținuta fiicei ei, Prințesa Charlotte, care a îmbrăcat o rochie bleumarin cu alb, accesorizată cu pantofi Mary Jane albi și o fundă albă în păr. Potrivit lui Watkins, această oglindire ar putea fi de fapt „un puternic sentiment de unitate și unire în familie, poate semnificând sprijinul continuu din partea familiei ei”.

În al treilea rând, alegerea Prințesei de Wales de a purta doar alb și negru a fost considerată a fi destul de importantă pentru că ea ar fi încercat astfel în să-și asigure publicul cu privire la un viitor mai luminos.

„Deși ținuta ei avea accente de negru, era în principal alb, o culoare care în mod tradițional este un simbol al speranței, purității și renașterii, sugerând probabil vremuri mai bune care vor veni", a mai spus stilista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel