Data actualizării:
Data publicării:

Cele mai populare idei de afaceri cu bani puțini pentru anul 2022

Autor: Elena Didila | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Ilustrativ/Pexels Rodnae Productions
Foto Ilustrativ/Pexels Rodnae Productions
Te-ai decis să investești tot ce ai economisit într-o afacere de succes? Ceea ce trebuie să faci este să găsești ideea de afaceri potrivită pentru tine. 

Poate ca nu este cea mai bună perioadă pentru deschiderea unei noi afaceri, adevărat. Cu siguranță vă întrebați ce afacere să deschideți în vremuri de criză, care sunt cele mai profitabile și inovatoare afaceri care vă pot face bani. Există atât de multe activități pe care le poți întreprinde, unele cu investiții mai mari, unele cu costuri reduse și altele chiar gratuite, care ar putea fi alegerea ta dacă nu ai bani.

A fi fără bani este cu siguranță un dezavantaj, dar nu este o dificultate de netrecut

Dacă nu sunt bani, înseamna că va trebui sa faci totul singur în afacerea ta (neputând cere colaborarea plătită a nimănui). Datorită angajamentului și persistenței tale, lipsa inițială de bani s-ar putea transforma chiar într-un avantaj, pentru că te va învăța să economisești și să obții multe cu puțin. Așadar, iată 20 de idei originale pentru propria ta afacere , potențial profitabile și astăzi, în vremuri de criză:

1. Drop Ship - dropshiperul este persoana care vinde ceva, fără a deține efectiv. Un intermediar care odată ce primește comanda de la cumpărător, pur și simplu o transmite unui vânzător care deține.

Exemplu

Creați un magazin online de rechizite pentru petreceri pentru copii. Nu ai niciun stoc de aceste articole, doar ai găsit diverși vânzători online, împrăștiați, vânzând tot ce ai pe site-ul tău. Site-ul tău are o valoare adăugată fața de alți vânzători online, deoarece conține toate produsele mai multor vânzători si prin urmare, în timp, ar putea deveni un punct de referința pentru utilizatori. În plus, nu le faci niciun rău vânzătorilor de la care „aprovizionezi”, pentru că achiziționați de la ei și cu cât vânzările online sunt mai mari, cu atât profitul este mai mare și pentru ei, deoarece ei îți sunt furnizori, chiar dacă nu direct.

2. Artizanat sau mai nou hand-made 

Ți s-a spus mereu că ai „mâni de zână”, că ești o persoană creativă și că articolele tale ar putea fi vândute. A venit momentul potrivit. de fapt, datorită web-ului, chiar dacă locuiți într-o țară mică, puteți viza o piață națională și chiar globală. Web-ul vă oferă această mare oportunitate. Citiți cum să vă vindeți creațiile pe internet pentru a vă face o idee mai clară despre cum să începeți o afacere artizanală.

3. Activități agricole

Dacă îți place să fii în aer liber și vrei să-ți transformi pasiunea într-un loc de muncă, atunci ar putea fi momentul potrivit. Gustul de „organic” sau „zero km” devine din ce în ce mai popular în rândul consumatorilor.

Exemple tipice de activități inovatoare și profitabile în acest sector sunt: ​​apicultura, cultivarea șofranului, boabe de goji, cânepă, bambus, o livadă sau o grădină de legume cu km zero sau ecologică. Citește cum să deschizi o fermă , atât la nivel practic, cât și birocratic și descoperă beneficiile de care poți profita.

4.  Pensiunea pentru animale

Dacă iubești animalele, te poți propune ca pet-sitter. Puteți plasa reclame în magazinele de animale, în stațiile de metrou, în școli, pe internet. Dacă ai o casă în care ii poți găzdui, iți poți face chiar si o pensiune, in care proprietarii își vor lăsa prietenii cu tine cat sunt plecați, in vacanta sau la serviciu.

5. Baby parking

Dacă iți place sa lucrezi cu copiii, dar nu ai o calificare potrivita, poți opta pentru parcare pentru bebeluși. Sunt activități care apar în apropierea punctelor strategice, în care părinții își lasă copiii pentru o anumită perioadă de timp. Cu siguranță ai văzut măcar unul în viața ta în centre comerciale mai ales din străinătate. 

6. Organizator de nunți/ petreceri 

Este o figură născută cu ani în urmă, dar al cărei succes a crescut în ultima vreme. Din ce în ce mai multe mirese decid să nu se streseze înainte de nuntă și să încredințeze toate practicile de management unui profesionist. Alții, în schimb, doresc doar sfatul unui expert. 

7. Bucătar acasă

Dacă gătitul este o mare pasiune a ta, dar nu ai fondurile necesare pentru a-ți deschide un restaurant, poți începe ca bucătar acasă. 

8. Salon de unghii

La un moment dat ar fi fost greu să te gândești la un centru de înfrumusețare dedicat exclusiv unghiilor. Dar timpul a arătat contrariul. În orașele mici și mari este posibil să vezi saloane de unghii care nu sunt insuficiente. Întărit de ultima modă la care tot mai multe femei decid să se alăture.

9. Magazin de fructe

Noile tendințe alimentare își au bazele într-o dietă sănătoasă, naturală, care include tot mai multe fructe și legume. Magazinele de fructe se extind ca focul de mâna pe toată Italia, iar succesul constă într-un concept simplu, dar eficient: un loc relaxant, multe fructe proaspete și capacitatea de a le prezenta într-un mod artistic și atrăgător.

10. Magazin de sandvișuri

Cine știe de câte ori ți s-a întâmplat să vrei să iei prânzul cu un sandviș din zbor! Și poate în apropiere erau doar un restaurant rusesc și unul la 50 de euro fiecare. Deschiderea unui magazin de sandvișuri este mult mai ieftin decât ați putea crede. o camera este suficienta, nu este nevoie de electrocasnice in afara de un cuptor mic, un toaster si un frigider pentru băuturi. Restul sunt sandvișuri după bunul plac, de toate gusturile și pentru toate gusturile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel