Cele mai leneşe zodii. Nativii care nu mişcă niciun deget
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Horoscop
Horoscop
Ar dormi toată ziua dacă se poate şi nu s-ar ridica din pat dacă nu li s-ar face foame. Îşi lasă toate sarcinile pe ultima sută de metri şi uită deseori de obligaţiile pe care şi le-au asumat faţă de cei din jur.   

Sunt cele mai leneşe zodii ale Horoscopului, iar astrologii recomandă să fiţi cu mare băgare de seamă în privinţa lor. Nu vă aşteptaţi să vă răspundă la nevoie sau să se ţină de cuvânt. Sunt obişnuite să contramandeze totul în ultimul minut, scrie observator.tv. 

Berbec

Nativii Berbec au foarte mult potenţial, dar nu îl folosesc atât cât ar trebui. De ce? Pentru că sunt pur şi simplu delăsători, leneşi. Ei înţeleg că pot face lucruri uimitoare şi că au o capacitate de a crea proiecte cu mari şanse de câştig, dar preferă să fie împinşi de la spate şi să lase totul în voia sorţii. "Dacă e să se întâmple, se întâmplă, nu mă complic" este expresia cel mai des întâlnită la Berbeci. 

Vărsător 

 

Nativii Vărsător ar putea face multe, dar de ce să facă ceva când ar putea să doarmă? Practic este activitatea lor preferată, iar dacă apare şi un serial nou şi au la îndemână mâncare şi băutură, sunt şanse să nu-i vezi la faţă cu zilele. Au tendinţa de a fi introvertiţi, dar nu pentru că nu au ceva de spus, de arătat sau pentru că timiditatea face parte din felul lor de a fi, ci pur şi simplu preferă să nu se complice cu activităţi pe care le pot face mai târziu. "Încep de mâine" este replica pe care o auzi cel mai des din gura lor. 

Peşti 

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal nu au nicio tragere de inimă, mai ales când vine vorba de sfera finanţelor. Dacă s-ar putea, n-ar munci o zi în viaţa lor. Sunt foarte leneşi şi cu greu rezistă într-un loc de muncă mai mult de câteva luni. Îşi schimbă serviciul frecvent pentru că ori nu se trezesc la timp, ori nu depun prea mult efort spre nemulţumirea superiorilor care mai apoi iau măsuri. Nu le place să fie cicăliţi, dar fără să fie împinşi de la spate de cineva nici n-ar face prea multe. "Găsesc eu o rezolvare" este expresia de bază care îi caracterizează pe Peşti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel