Cele mai dezordonate zodii. Te regăsești pe listă?
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ron Lach)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ron Lach)
Ne place să descoperim împreună o serie de trăsături ale zodiilor. De data aceasta vom vedea care ar fi semnele zodiacale care au tendința de a fi cele mai dezordonate. 

Pe locul 6: RAC

Se pare că Racii pot încuraja ceva dezordine în jurul lor, însă acest fapt se datorează nostalgiei pe care o au față de anumite lucruri care le amintesc de familie, de vechi prieteni și de evenimente dragi. Racilor le este greu să se despartă de obiectele care aduc amintiri din alte vremuri. Pe de altă parte, s-ar putea să își dorească să le arate nepoților și altor membri ai familiei, așa că e posibil ca în casa unui Rac sau a unei persoane cu mult marcaj de Rac să găsești o grămadă de obiecte care mai de care mai interesante, fiecare purtând o poveste. Doar că ele s-ar putea să nu fie prea ordonate. 

Pe locul 5: BERBEC

Berbecii sunt mult prea ocupați ca să le mai pese și de curățenie. Au alte lucruri mult mai importante de făcut, sau au locuri în care trebuie să meargă. E posibil să fie plecați de acasă cu săptămânile, iar când revin să nu facă decât să mai arunce încă o serie de lucruri în toate direcțiile. Nu e vorba că nu le place să se ocupe de curățenie, ci pur și simplu există o serie de priorități. Totuși atunci când li se pare că deja e prea mult, se vor pune pe treabă și vor face lună. 

Pe locul 4: GEMENI

Nici Gemenii nu se omoară după curățenie, preferă să facă ceva mult mai distractiv. Ei au mereu un eveniment social la care să participe, o discuție pe care să o bifeze, o ieșire cu prietenii și nu or să le anuleze pe acestea pentru a sta să curețe casa. Nici cei din jurul lor nu se așteaptă să vadă ordine și disciplină prea devreme de la ei. 

Pe locul 3: VĂRSĂTOR

Un alt semn de aer, Vărsătorul, va prefera să iasă în oraș cu prietenii decât să se streseze curățând covorul de scame. S-ar putea ca Vărsătorii să încerce să facă ceva curățenie, dar ceva extrem de superficial, așa cât să nu le sară în ochi. Au multe alte lucruri pentru care să se streseze sau care sunt pe lista lor și cu siguranță curățenia nu face parte din ele. Pe de altă parte, e posibil chiar ca mintea lor să fie atât de prinsă cu altele, încât nici măcar să nu li se pară că e dezordine. 

Pe locul 2: PEȘTI

Nativii Pești sunt renumiți ca fiind artiștii zodiacului, visătorii. Nu au de gând sub nicio formă să vadă dezordinea ca pe ceva deranjant, ci mai degrabă ca pe o formă de artă, ca pe o semnătură a stilului propriu. E posibil ca din acest motiv viața cu un nativ al zodiei Pești să nu fie una prea ușoară, ci mai degrabă una care mănâncă ceva spațiu. 

Pe locul 1: SĂGETĂTOR

Se pare că Săgetătorii sunt cei mai dezordonați, nici nu știi la ce să te aștepți când vine vorba de ei. Și asta nu pentru că nu ar dori să facă ceva curățenie, ci pentru că se apucă de șapte lucruri în același timp și nu termină nimic. Partea și mai îngrijorătoare pentru cei care stau cu ei, este că lor li se pare amuzant, în timp ce ceilalți s-ar putea să se ia cu mâinile de cap. Un alt motiv al dezordinii este faptul că sunt mereu puși pe plecare și au de fiecare dată câte un nou obiectiv. Când să mai faci și curățenie?

Citește mai departe pa astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel