Cele mai CIUDATE cadouri de Crăciun, donate organizațiilor de caritate din UK. Unele par a fi de Halloween
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Cele mai ciudate cadouri de Crăciun/ foto pixabay
Cele mai ciudate cadouri de Crăciun/ foto pixabay
Obiectele aruncate în cutiile de donații pentru Crăciun sunt uneori... surprinzătoare. Surprinși au rămas și membrii organizațiilor de caritate din Marea Britanie, care trebuiau să sorteze și să pregătească pachetele ce urmau să ajungă sub bradul de Crăciun. 

Organizația Barnardo's a dezvăluit o listă de obiecte bizare lăsate de donatori la unele dintre cele 620 de puncte de colectare din Marea Britanie, în cadrul unui apel adresat oamenilor de a oferi cadouri de Crăciun nedorite.

O felie de pizza și cordonul ombilical al unui bebeluș figurează, de asemenea, pe listă, arată BBC. 

Cordonul ombilical uscat al unui copil, printre donații

Personalul din Rotherham, South Yorkshire, a rămas cu gura căscată când a primit un vas care conținea nouă molari umani și o pungă de haine pentru copii care conținea cordonul ombilical uscat și o clemă de buric. Iar voluntarii din Catterick, North Yorkshire, au fost surprinși de descoperirea unei felii de pizza în haina unui bărbat.

Un set de dinți falși a fost, de asemenea, găsit în interiorul unei genți donate în Glasgow. Scorpionul conservat a fost donat între timp unei universități locale din Scoția de către angajații din St Andrews, citează Mediafax. 

O unealtă de curățat fundul și una de castrare a mieilor, cadouri de Crăciun? 

Alte donații bizare sunt o pungă de mușchi - Worksop, Nottinghamshire, o "unealtă de curățat fundul" - Gravesend, Kent, dinți falși - Glasgow, o unealtă de castrare a mieilor - Kendal, Cumbria, molari umani - Rotherham, South Yorkshire, mai multe bucăți de morcovi - Wolverhampton, West Midlands, o sticlă pentru urină - Lincoln, o perie de toaletă folosită - Conwy, Țara Galilor și tablete de Viagra - Rotherham, South Yorkshire.

Portret cu Vlad Țepeș, alături de Mussolini, Zedon și Thatcher

Un magazin din Londra a primit un set de patru portrete ale unor personalități istorice în rame asortate - înfățișându-i pe dictatorul fascist italian Benito Mussolini, liderul comunist chinez Mao Zedong, Vlad Țepeș - cunoscut și sub numele de Dracula - și fostul prim-ministru Margaret Thatcher.

Cușcă cu hamsterul decedat

Nu este prima dată când Barnardo's primește obiecte neobișnuite. Printre livrările anterioare ciudate se numără o pasăre moartă în Glasgow și o cușcă de hamster care încă mai conținea fostul său ocupant decedat în Warrington, Cheshire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel