Data actualizării:
Data publicării:

Cele mai bune alimente pentru slăbit pe care le poți încerca în timpul verii

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Sanatate
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Sezonul de vară este momentul perfect pentru a te concentra asupra obiectivelor tale de fitness și, odată cu vremea caldă, este important să te hidratezi și să consumi alimente care te pot ajuta să arzi grăsimile.  

Într-un interviu acordat HT Lifestyle, dr. Pratayksha Bhardwaj, expert în dietă, a recomandat 3 alimente pentru arderea grăsimilor pe care le puteți mânca vara.

Consumul alimentelor potrivite în timpul verii vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness. 

Cu aceste 3 alimente pentru arderea grăsimilor, te poți bucura de mese delicioase și sănătoase care te vor ajuta să arzi grăsimile și să rămâi sănătos.

Castraveți - Castraveții au un conținut scăzut de calorii și un conținut ridicat de apă, ceea ce îi face un aliment grozav de mâncat atunci când vrei să slăbești. De asemenea, sunt bogați în fibre, ceea ce vă ajută să vă simțiți mai plin pentru mai mult timp. Puteți adăuga castraveți feliați în salată sau puteți mânca o gustare cu niște hummus pentru un răsfăț sănătos și răcoritor.

Ceai verde cu gheață - Ceaiul verde este cunoscut pentru proprietățile sale de ardere a grăsimilor și, atunci când este consumat cu gheață, poate fi o băutură răcoritoare de vară, care, de asemenea, te ajută să slăbești. Ceaiul verde conține antioxidanți care pot ajuta la stimularea metabolismului și la arderea grăsimilor.

Porumb - Porumbul este un cereală integrală bogată în fibre și antioxidanți. De asemenea, are un conținut scăzut de grăsimi și calorii, ceea ce îl face un aliment grozav de mâncat dacă vrei să slăbești. Puteți adăuga porumb fiert în salate sau puteți face o salată de porumb delicioasă pentru o masă sănătoasă și gustoasă.

Vezi și: Cum reduci colesterolul: Două băuturi care fac minuni

Colesterolul crescut poate provoca boli de inimă şi accident vascular cerebral, dacă este netratat. Chiar şi creşterea uşoară a valorilor acestuia reprezintă o ameninţare pentru sănătate

Nivelul crescut de colesterol este adesea rezultatul unui stil de viaţă nesănătos şi poate fi prevenit printr-o dietă echilibrată, exerciţii fizice regulate şi anumite suplimente alimentare. Potrivit expertului dr.Tim Bond, de la Tea Advisory Group, două tipuri de ceai ajută la menţinerea sub control şi scăderea colesterolului - ceaiul verde şi negru, scrie Rador, citând dariknews.bg.

O serie de studii au demonstrat că ceaiul negru poate reduce riscul de boli de inimă. Conform cercetărilor, ceaiul negru şi verde ajută la diminuarea colesterolului "rău" din organism. Se crede că acest lucru se datorează catechinelor (antioxidanţilor) din aceste băuturi. În plus, scăderea nivelului de colesterol are loc în doar 12 săptămâni.

VEZI CONTINUAREA AICI!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel