Cel mai tânăr traficant de droguri al țării. Copilul are doar 7 ani
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Un băiat de 7 ani a devenit cel mai tânăr traficant de droguri din Marea Britanie.

Un băiat de 7 ani a devenit cel mai tânăr traficant de droguri din Marea Britanie, conform unui articol exclusiv The Sun. Copilul a fost reținut pentru posesie de droguri cu intenția de a aproviziona un toxicoman nespecificat.

Puștiul din West Yorks, Marea Britanie, făcea parte dintr-o întreagă gașcă de copii reținuți de polițiști cu suspiciunea de trafic de droguri. The Sun a aflat că oamenii legii au arestat 2.380 de minori în Anglia și Țara Galilor, așa că totalul poate fi aproape de 3.000.

Bandiții profită de copii

Creșterea numărului de copii care comercializează droguri este cauzată de infractorii care folosesc copii pentru a nu fi detectați pentru crimele lor. Mulți dintre minori făceau trafic de droguri tari precum heroina sau cocaina. Unii aveau 12 sau 13 ani, iar criminalii ar fi folosit copii și mai mici.

Membra fundației de caritate „I Can Be”, Anastasia De Waal, a spus: „Vedem un trend îngrijorător. Fură copilării, în paralel cu pregătirea tinerilor vulnerabili pentru ani de criminalitate”. De Waal dorește ca pedepsele pentru folosirea copiilor să fie mai mari decât orice beneficiu al brigăzilor de crimă organizată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel