Cel mai performant câștigător al Eurovision, Salvador Sobral, a uitat de concursul care l-a făcut faimos
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Cel mai performant câștigător al Eurovision, Salvador Sobral, a spus că nu mai știe nimic de competiție.

Conform BBC, portughezul care a câștigat competiția în 2017 cu melodia „Amar Pelos Dois” (n.r, „Iubire pentru amândoi) a spus că nu mai știe nimic despre competiția a cărei finală va avea loc în Rotterdam, pe 22 Mai. „Trebuie să fiu sincer, nu mai știu nimic despre ce se întâmplă la Eurovision”, a comentat Sobral, care are 31 de ani.

Tânărul cântăreț iese acum cu un nou album și spune că singurii concurenți despre care știe câte ceva sunt portughezii The Black Mamba și reprezentantul Franței, Barbara Pravi. Despre Black Mamba, portughezul spune: „Sunt prieten cu cei doi și le iubesc muzica”. În schimb, franțuzoaica trăiește la mică distanță de apartamentul său din Paris și spune despre ea: „Am ascultat melodia ei și am simțit o influență a lui Jacques Brel care mi-a plăcut”.

Sobral era bolnav de inimă când a câștigat concursul cu cel mai mare punctaj din istorie

                                              

Sobral avea o boală de inimă care aproape l-a ucis la momentul în care a concurat la Eurovision. După ce a câștigat competiția din Kiev, Ucraina, Sobral a spus foarte memorabil: „Trăim într-o lume a muzicii de tip fast-food. Este o victorie pentru muzica adevărată”.

„Încă susțin ce am zis la Eurovision despre piesa mea. A fost foarte adevărat. Instrumentele muzicale sunt reale, vocile sunt reale, nimic artificial. Cred că asta a contat pentru oameni”, a comentat acum el.

Povestea sa s-a încheiat la Kiev. Acum, acesta are alte obiective

                                              

„Cred că povestea mea cu Eurovision s-a încheiat acolo. Acum trebuie să merg pe drumul meu și am alte obiective. Dacă ești sincer cu arta ta, cred că este o platformă pentru a-i face pe oamenii din Europa și întreaga lume să te cunoască”, a mai spus portughezul.

La șapte luni de la victoria din Kiev, acesta a făcut transplant de inimă. „Am fost mult la recuperare. A trebuit să învăț cum să fac totul din nou, să învăț cum să scriu și să învăț cum să cânt. A fost cea mai grea parte”, a conchis artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel