Cel mai modern spital COVID din România, inaugurat. Arsene (PSD): "Sunt mândru de acest proiect"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Ionel Arsene, deputat PSD, a anunțat inaugurarea celui mai modern spital Covid din România. 

Membrul PSD a anunțat, vineri, 18 septembrie, pe Facebook, că a fost inaugurat cel mai modern spital Covid din România. Spitalul Mobil „Sfânta Parascheva“ se află la Lețcani, județul Iași.

"FAPTE, NU VORBE!

Astăzi (n.r. - vineri, 18 septembrie) este una dintre cele mai importante zile din mandatul meu de președinte al Consiliului Județean! Am reușit să inaugurez la Lețcani alături de președintele CJ Iași, Maricel Popa, și de managerii spitalelor din subordinea Consiliului Județean Iași precum și a medicilor din cadrul acestor unități medicale, Spitalul Mobil „Sfânta Parascheva“. Tot astăzi unitatea medicală a primit și #autorizația_de_funcționare!

Nu am cuvinte să exprim bucuria pe care o simt, știind că de săptămâna viitoare vom putea degreva Spitalul Județean de Urgență de a mai trata cazurile de COVID-19, dând astfel posibilitatea tuturor nemțenilor mei, afectați de boli cronice, să se trateze la Piatra Neamț.Iată că Dumnezeu ne-a ajutat și, în numai 4 luni, cu o finanțare de la bugetul județului nostru în valoare de 3,2 milioane de euro și cu 10 milioane de euro de la Iași, prin Asociația Euronest, am construit de la zero la Lețcani această unitate medicală, cu de paturi, din care pentru terapie intensivă, și toate secțiile medicale necesare pentru buna funcționare a unui spital.

Este #cel_mai_modern spital COVID din România, iar în Europa mai sunt două similare, în Austria și Belgia. Sunt mândru de acest proiect, care dovedește că am investit bine banii nemțenilor, cu folos! S-a lucrat din greu în aceste luni, a fost un drum greu de parcurs, dar pentru mine tot timpul a fost o prioritate sănătatea oamenilor și nu m-a interesat cât am de muncit! Le mulțumesc tuturor celor care au susținut acest proiect pentru oameni și îmi pare rău de cei care, dorind să șicaneze implementarea lui, au reusit doar să pună sănătatea oamenilor în pericol", a scris Ionel Arsene pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel