Cel mai bine plătit fotbalist din lume se teme pentru viața sa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ronaldinho, Messi, Eto'o
Ronaldinho, Messi, Eto'o

Cel mai bine plătit jucător de fotbal din lume trece prin momente îngrozitoare când merge să joace pentru echipa națională. Vine cu bodyguarzi și nu mănâncă alături de coechipieri, de teamă să nu fie otrăvit. În plus, el nu primește echipamentul de joc de la magazionerul naționalei, ci direct de la sponsor.

Este vorba despre camerunezul Samuel Eto'o (31 de ani), care duce de o bună perioadă de timp un adevărat război cu oficialii fotbalului din țara natală, ultimele declarații ale sale fiind de-a dreptul șocante.

Starul echipei ruse Anji susţine că la naţională are bodyguarzi şi că nu mănăncă alături de coechipieri, de teamă să nu fie a nu fi otrăvit, conform prosport.ro. De asemenea, el nu-şi primeşte nici tricoul de joc de la magazionerul naţionalei, ci direct de la sponsorul care furnizează echipamentul.

Bodyguardul doarme în faţa uşii sale!

„Oficialii federaţiei vor să mă omoare. Când mă duc la naţională, am alături de mine mai mulţi bodyguarzi, iar unul dintre ei doarme în faţa uşii mele. Şi nu pentru a evita un furt, ci pentru a-mi proteja viaţa", a declarat Eto'o, pentru siteul camerunez Je Wanda.

În plus, tot pentru a evita problemele, vârful lui Anji a mai dezvăluit că-şi primeşte echipamentul de joc al Camerunului direct de la sponsorul Puma şi nu de la responsabilii cu echipamentul de la naţionala africană.

Războiul dintre Eto'o şi federaţia cameruneză este mai vechi, dar declaraţiile de ieri reprezintă o escaladare a conflictului dintre cele două părţi. Cel mai titrat fotbalist african, de patru ori declarat cel mai bun jucător de pe „Continentul Negru” (2003, 2004, 2005 şi 2010), îi consideră pe şefii federaţiei din ţara sa natală corupţi şi incompetenţi.

„Au furat destui bani. În loc să-i gestioneze în interesul fotbalului, ei îşi aranjează deplasări fictive, zboruri la clasa întâi şi plasamente în conturi nedetectabile în Europa”, a mai lovit Eto'o.

Eto'o este cel mai bun marcator din istoria Camerunului, cu 53 de goluri în 111 meciuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel