CEC Bank are un nou director de rețea
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Gabriel Pralea. Foto: Cec Bank
Gabriel Pralea. Foto: Cec Bank
Gabriel Pralea este noul director responsabil cu administrarea rețelei de sucursale CEC Bank, poziție din care va coordona cea mai mare rețea teritorială bancară din România, care include peste 1.000 de unități.

Gabriel Pralea are peste 17 ani de experiență în sistemul bancar și a ocupat diferite funcții de conducere în bănci de top din România -  BCR și Unicredit, se arată într-un comunicat de presă. 

”CEC Bank a demarat anul trecut un amplu proces de transformare și modernizare a băncii. În continuare, rețeaua noastră teritorială joacă un rol esențial în strategia de dezvoltare a CEC Bank. Avem nevoie de noi aptitudini și de o nouă abordare, de îmbunătățirea experienței clienților, de eficientizare, pentru a putea capitaliza pe avantajul pe care ni-l dă această prezență teritorială”, a declarat Bogdan Neacșu, Director General CEC Bank.

Cea mai extinsă rețea teritorială din România

CEC Bank are cea mai extinsă rețea teritorială din România, cu peste 1.000 de unități bancare, fiind singura bancă cu o prezență importantă în mediul rural și urban mic. CEC Bank este prezentă în 769 localități, din care circa 60% sunt în mediul rural. 

Gabriel Pralea a lucrat timp de 10 ani în cadrul BCR, ultima poziție ocupată, înainte de a se alătura echipei CEC Bank,  fiind cea de  Director Executiv Zonal în cadrul Direcției Rețea BCR. În perioada 2003-2010, Gabriel a ocupat diferite poziții în cadrul  Unicredit Bank România. Gabriel Pralea a absolvit în 2002 Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel