Ceaușescu, petreceri. Artistul George Rotaru: "Am înghețat!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
George Rotaru, îndrăgitul cântăreț, cel care-i cânta des lui Ceaușescu la petreceri, a rememorat acele vremuri, la emisiunea "De-a Viața Ascunselea", de la Antena 3.

"Nu mi-a fost frică de Ceaușescu, dar, la un moment dat, mă gândeam să nu greșesc vreun mers fiindcă el știa toate piesele și toate versurile", a mărturisit cântărețul. "I-am cântat lui Ceaușescu la Predeal și atunci toți artiștii din zona respectivă veneau și îi cântau (...)

La ultima cântare, am plecat și, în drum spre Brașov, o sirenă a mașinii Poliției a venit, a oprit în fața autocarului. Îți dai seama că am înghețat toți. Era o invitație la masă din partea tovarășului"

George Rotaru încă regretă acele vremuri 

"Îmi pare rău de regim. Era totul pus la punct. Fiecare avea loc de muncă, concediu, o pensie. Chiar îmi aduc aminte, indiferent de funcția pe care o aveai într-o instituție, că erai director sau femeie de serviciu, se organizau petrecerile pentru cel care ieșea la pensie. E un mic amănunt. Au fost și lipsuri și constrângeri. Dar uite că țara nu a avut nicio datorie", a mai povestit artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel