Badea: ”Cea mai tare reclamă la Pfizer!” Poate se inspiră și Ioana Mihăilă și se ocupă și de vaccinare, nu doar de epilare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură Antena 3
Captură Antena 3
Realizatorul TV Mircea Badea a prezentat la „În gura presei” un spot publicitar inedit pentru vaccinul Covid-19 de la Pfizer. 

„Am primit cu două minute înainte de începerea emisiunii, o variantă de reclamă la vaccin.”, a anunțat Mircea Badea la începutul ediției de joi, 22 aprilie, a emisiunii „În gura presei” de la Antena3. 

Mircea Badea a declarat apoi că „nu doar România face reclamă la vaccin”, amintind de cum se realizează aceste spoturi, la noi: *Vaccinul este eficient și sigur. Bună seara, sunt un domn doctor și vă spun că vaccinul este eficient și sigur*.

Spotul publicitar prezentat de el arată însă că „există și alte abordări.”

Alții, mai puțin sovietici și încremeniți în proiect, mai puțini comandanți, au ales o abordare de oameni. Adică, pentru cine e vaccinul? Pentru roboți? Nu, pentru oameni! Și atunci au zis *Ok, haideți să facem și spoturi ca pentru oameni*. O să vedeți un spot de reclamă la vaccinul Pfizer, făcut undeva în occident. N-are niciun fel de legătură cu solemnitatea abordării de aici de la noi, de la *Serioja*”, a spus Mircea Badea.

Realizatorul TV a explicat, înainte de „PLAY” că „au luat melodia „Girl on Fire” a Aliciei Keys și au transformat-o în „Girl on Pfizer”.

E vorba despre o parodie realizată de Chriss Mann. 

„E haios rău de tot! Îți vine să te vaccinezi de trei ori până diseară!”, a adăugat el. 

Iată parodia lui Chris Mann 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel