Cea mai rapidă dietă. Slăbeşti 4 kg în 3 zile
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Deşi specialiştii nu o recomandă, există o dietă care vă poate scăpa de 4 kg în 3 zile. Medicii evită să o reecomande deoarece presupune pierderea unui număr mare de kilograme în timp scurt, kilograme care pot fi recâştigate foarte uşor după încetarea dietei. 

Există mai multe variante și denumiri ale dietei de 3 zile (Dieta Armatei, Dieta Clinicii Cleveland etc.) și nicio instituție medicală nu-și asumă responsabilitatea creării ei și nici nu o recomandă, deoarece pierderea rapidă a kilogramelor nu face decât să ducă la recâștigarea lor,

ZIUA 1 DE DIETĂ RAPIDĂ

În prima zi, toate ingredientele vor avea rolul de a stimula metabolismul și de a crea condițiile necesare pentru pierderea în greutate.

Mic dejun: cafea neagră sau ceai negru, ½ grepfrut și o felie de pâine prăjită unsă cu o linguriță de unt de arahide (poți înlocui grepfrutul cu suc natural).

Prânz: 1 felie de pâine prăjită, ½ ceașcă de ton, ceai negru sau cafea neagră (trebuie să înlocuiești zahărul cu îndulcitori naturali, pentru a reduce caloriile).

Cină: 1 cană de fasole verde, 1 ceașcă de înghețată de vanilie, 1 porție de morcovi și 100 grame carne slabă (înghețată trebuie să fie cu puține calorii, iar morcovii pot fi înlocuiți cu sfeclă).

ZIUA 2 DE DIETĂ RAPIDĂ

Acum poți să mănânci mai consistent, dar fără exagerări. Nu sări peste mese și consumă următoarele:

Mic dejun: ½ banană, cafea neagră sau ceai negru, 1 ou fiert tare și 1 felie pâine prăjită – indulcitorul și oul îți vor oferi energia necesară pentru durata zilei.

Prânz: 6 biscuiți și o ceașcă de brânză de vaci – această combinație îți va permite să-ți păstrezi apetitul pentru cină.

Cină: 1 ceașcă de broccoli, ½ banană, 1 ceașcă de înghețată de vanilie, 2 crenvurști, ½ ceașcă de morcovi (broccoli poate fi înlocuit cu varză, iar înghețată trebuie să fie scăzută în grăsimi), scrie cosmopolitan.ro. 

ZIUA 3 DE DIETĂ RAPIDĂ

În ultima zi de dietă rapidă, asigură-te că respecți cu strictețe meniul de mai jos:

Mic dejun: brânză Cheddar, 5 biscuiți, ceai negru sau cafea neagră și un măr (nu renunta nici acum la inducitori).

Prânz: 1 felie de pâine prăjită și un ou fiert tare – această masă îți va stimula metabolismul și va păstra apetitul moderat pentru cină.

Cină: 1 ceașcă de morcovi, 1 ceașcă de conopidă, 1 ceașcă de ton, ½ ceașcă de înghețată de vanilie și 1 ceașcă de pepene galben.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel