Cea mai bizară cură de slăbit
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
Plasture limbă
Plasture limbă

Porbabil cea mai înfricoşătoare metodă de a slăbi este aceea de a coase un plasture pe limbă. Plasticul este ataşat de limbă prin şase copci şi cauzează o durere atât de mare în timpul consumului de alimente solide, încât cei care îl poartă sunt forţaţi să recurgă la un regim lichid.

Autor: Larisa Cobuz

Dispozitivul, inventat de Nicholas Chugay, un chirurg plastic din Beverly Hills, ajută la slăbirea cu până la 13 kilograme pe lună. Procesul vine la pachet cu efecte adverse.

Site-ul chirurgului avertizează amatorii că plasturele poate cauza inflamarea limbii şi dificultăţi în vorbire. Mai mult, unii pacienţi nu pot dormi sau nu reuşesc să îşi mişte deloc limba după intervenţie. Procedura nu a fost încă autorizată.

Plasturele poate fi purtat timp de maximum o lună de zile. Asta deoarece ţesutul limbii începe atunci să se regenereze şi se riscă asimilarea corpului străin. Pe durata acestei luni, Dr. Chugay propune o dietă lichidă de 800 de calorii pe zi cu un aport nutriţional suficient unei persoane adulte.

Operaţia costă 2000 de dolari la clinica doctorului Chugay. În Venezuela, însă, aplicarea plasturelui costă doar 175 de dolari. Ana Maria Parra, angajată la o clinică venezuelană, a declarat că au cu până la 900 de clienţi mai mult pe lună din 2011, când au oferit prima dată această alternativă drastică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel