Cîțu se uită zilnic la SONDAJE. Ultimele date din PNL: Peste 50% susțin!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Guvernul României
Guvernul României
Premierul Florin Cîţu, întrebat despre o posibilă remaniere a Guvernului, a spus că face zilnic o analiză a activităţii Guvernului dar şi că se uită la sondaje privind activitatea Executivului. 

"Fac zilnic o evaluare. Nu numai a miniştrilor, ci a guvernării, ca să vedem în ce direcţie merge. Mă uit pe sondaje, pe ce văd oamenii. Sondajele spun că PNL a crescut de când este la guvernare faţă de votul din decembrie, foarte mulţi oameni sunt de acord cu direcţia în care merge România, mai mult de jumătate susţin campania de vaccinare. Sunt date importante. Eu văd încrederea pe care o au investitorii în România, investiţiile cresc. Deci sunt semnale clare că România va creşte în perioada următoare", a spus Florin Cîţu la Digi24. 

Întrebat dacă ia în calcul remanierea lui Adrian Oros, Claudiu Năsui şi Alexandru Nazare în această vară, premierul a replicat scurt: "Nu s-a discutat despre remaniere, nu am discutat cu nimeni. Dacă sunt nemulţumit de ceva, o spun public, nu mă ascund!".

Rareş Bogdan, reacţie pe subiect 

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a reacționat după ce au apărut mai multe informații pe surse potrivit cărora mai mulți miniștri ar urma să fie schimbați din Guvern.

”Situaţia este mai complicată decât părea, dar asta nu înseamnă că nu vom pune reformele în practică. Vă asigur că încă nu se pune problema (n.r. remanierea). Este normal ca premierul să aibă dreptul să îşi evalueze miniştrii, este normal să îşi evalueze cabinetul periodic pentru că este cel care răspunde pentru punerea în aplicare a programului de guvernare. Faptul că premierul validează sau analizează activitatea miniştrilor săi nu este nimic anormal, într-un guvern funcţional, într-o coaliţie funcţională. Nu are în vedere anumiţi miniştri.

Am văzut că au apărut pe surse tot felul de... Nici domnul Nazare, nici domnul Năsui nu intră în intenţia prim-ministrului de a fi schimbaţi, dar, ca la orice remaniere, prim-ministrul are dreptul să hotărască, discutând şi cu liderii coaliţiei. Prim-ministrul nu face altceva decât să analizeze activitatea miniştrilor săi. Sigur că unele dintre lucrurile aşteptate de cetăţeni sunt uşor întârziate. Vă asigur că noi mai avem de guvernat ţara aceasta încă şapte ani şi jumătate”, a declarat Rareş Bogdan, la Antena 3.

VEZI Remaniere Guvern Cîțu. Rareș Bogdan: Situația e mai complicată decât părea. Vor suferi consecințele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel