Ce va face Vadim Tudor după ce a pierdut mandatul de europarlamentar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Măcinat de lupte intestine, Partidul România Mare nu a reușit să atingă pragul de 5 la sută pentru a accede în Parlamentul European. Corneliu Vadim Tudor,  unul dintre marii perdanți ai acestor alegeri, nu va rămâne șomer după eșecul de duminică.

Întrebat ce va face în eventualitatea în care nu va reuși să obțină un nou mandat în Parlamentul European, președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost tranșant: "Un om ca mine are ce face. Am scris 40 de cărți până acuma, sunt tradus în 12 limbi, am gradul de conferențiar universitar, automat că sunt doctor în istorie", a declarat Vadim Tudor la depunerea listelor PRM pentru alegerile europarlamentare la BEC.

"Sunt universități care trag de mine să merg să predau un curs de civilizație românească. Nu mă plângeți voi. Îmi voi ține cele două publicații, România Mare și Tricolorul.

În politica românească, dacă iei cuiva funcția, nu mai reprezintă nimic prin el însuși. Care erau liderii din anii '90. Mai știți pe vreunul. Nu mai reprezintă nimic prin ei înșiși. De mine cred că ați auzit voi sau părinții, bunicii voștri și înainte de 1989. Bun, rău cum eram, eu mi-am făcut un nume", a mai declarat Vadim Tudor la sfârșitul lunii martie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel