Ce urmează rapid pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Vărsător, Pești. Soluția zilei pentru zodia Capricorn!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Ne apropiem de a treia conjuncție Mercur-Pluto în semnul Capricornului. Daniela Simulescu revine cu noi previziuni pentru toate zodiile.

Astrele ne recomandă să avem grijă la ideile, gândurile și dorințele trimise în univers. Pentru că s-ar putea să avem surprize acolo unde nu ne-am aștepta”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscop va fi difuzată miercuri, începând cu ora 9.00, pe DCNews.ro, DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV. Rămâneţi alături de noi! 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

În prima parte a zilei, s-ar putea să fii mai morocănos. Dar spre prânz îți vei mai reveni. Ai sentimentul că vrei să faci ceva, dar nu știi exact ce.

Taur

Plictiseala te va provoca să cauți noi căi de a petrece timpul. Asta în plan personal. La serviciu însă, vei fi în continuare destul de rigid.

Gemeni

De dimineață, funcționezi mai greu. După orele prânzului, când Luna se va instala în semnul tău, vei fi mai dornic de a descoperi lucruri noi.

Rac

Astrele îți recomandă să nu încerci să forțezi absolut nimic astăzi. Puterea nu va sta în mâinile tale, ci în ale partenerului sau ale cunoscuților.

Leu

Ce nu ai da pentru o pauză la serviciu! Pe lângă multitudinea de proiecte de rezolvat, mai trebuie să ai grijă și la comportamentul față de colegi.

Fecioară

Cum Mercur se apropie de Pluto, și tu vei avea senzația că trebuie să lămurești un domeniu al vieții tale. Însă, nu este cazul să te grăbești.

Scorpion

Îți pui multe întrebări. Gândurile aleargă în toate direcțiile. Vei fi destul de curios, iar cei din jurul tău vor simți un disconfort din această cauză.

Săgetător

Te întrebi de mai multe ori dacă merită cu adevărat înainte de a face orice cheltuială importantă. Partenerul va avea nevoie de validare.

Capricorn

Soluția zilei este ascultarea. Dacă vei fi mai atent la vorbele celorlalți și nu te vei grăbi să tragi o concluzie, vei avea multe de câștigat.

Vărsător

Cu puțin efort vei reuși să vezi partea plină a paharului în orice situație. Frica de a ieși din zona de confort este destul de dăunătoare.

Pești

Astrele îți recomandă să visezi mai puțin și să acționezi mai mult. În plus, așteptările referitoare la reacțiile altor oameni nu se vor concretiza.

 

Previziuni pentru Gemeni, valabile pentru toată săptămâna

„Mercur și-a oprit retrogradarea, doar că încă nu vă recăpătați puterea totală sau controlul total. Sunt sigură că, în ultimele săptămâni, cu atâtea planete, au fost situații în care v-ați simțit ca o marionetă și nu ați știut ce să faceți. Supărare mare, fără control. Vor mai fi câteva zile, dar să știți un lucru: conjuncția Venus - Marte în Casa 8 este plină de pasiune, mister, fascinație. Poate veți fi atrași de enigme. V-aș recomanda să stați cu voi, un proces de introspecție, cu muzică relaxantă. Ce vă spune interiorul vostru? S-ar putea să fie câteva blocaje cu hârtii, documente, telefoane, dar nu e o problemă pentru voi”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel