Ce ținute sexy de vară ți se potrivesc în funcție de zodie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sexy
sexy

Ținutele sexy vor fi la modă și în această vară. Ele trebuie să ne scoată în evidenţă atuurile feminine, fără să ne incomodeze în vreun fel.

Iată câteva ţinute vestimentare în funcţie de semnul tău zodiacal ca să arăţi fantastic şi să te simţi bine în pielea ta, potrivit unica.ro.

Berbec

Îţi place să ai un stil inventiv, dar confortabil în acelaşi timp. Doar aşa te simţi sexy. Vara aceasta sunt în tendinţe pantalonii scurţi şi coloraţi. Expune-ţi gambele tonifiate într-o astfel de pereche şi asorteaz-o ziua casual, iar seara chic.

Taur

Ai un stil foarte feminin, iar vara achiziţionezi atâtea rochiţe, încât şifonierul tău devine neîncăpător. Îţi propunem, din economie de spaţiu, să alegi rochiile galben solar, care merg purtate atât ziua, cât şi seara cu accesoriile potrivite.

Gemeni

Eşti o tipă veselă, vorbăreaţă şi nu ai nevoie de rochii mulate pentru a te simţi sexy. De fapt, preferi o piesă vestimentară jucăuşă, care să te scoată din anonimat. Încearcă pantalonii scurţi din denim, cu care poţi crea o ţinută foarte chic!

Rac

Achiziţionează pentru vară rochii cu volănaşe, care sunt delicate şi se potrivesc atât ziua, cât şi seara. În plus, se potrivesc cu latura ta romantică şi îţi pun în evidenţă feminitatea.

Leu

Orice leoaică are o pasiune pentru culoarea roz vibrant. Vara aceasta vei radia într-o rochie roz aprins ziua sau roz prăfuit seara. Bronzul nu trebuie să lipsească din peisaj. Combinaţia va fi una explozivă, aşa că pregăteşte-te să fii admirată.

Fecioară

Te vei simţi excelent vara aceasta în rochii albe, atât scurte cât şi maxi, pentru că sunt chic şi răcoroase. Indiferent de accesorii şi material, rochia albă îţi va accentua feminitatea şi gingăşia.

Balanţă

Vei atrage privirile tuturor cu o ţinută sexy şi diafană, totodată, dacă optezi la vară pentru rochii cu dantelă, colorate sau în tonuri de alb şi negru. Poţi fi natural-feminină ziua şi preţioasă seara cu o astfel de piesă vestimentară!

Scorpion

Astrele te-au înzestrat cu suficientă încredere în feminitatea ta încât să abordezi un stil... masculin. Poartă costumul cu sacou şi pantaloni scurţi vara aceasta, când ieşi în oraş şi vei fi foarte sexy!

Săgetător

În vara aceasta te complimentează un maiou alb simplu. Este versatil, îl poţi asorta la orice fel de ţinută: de căţărat pe munte, de club şi chiar de restaurant. Este alegerea perfectă pentru o zodie mereu în mişcare.

Capricorn

La vară bluzele vaporoase te vor face să te simţi ca o divă sexy. Sigur vei adora să porţi o bluză din mătase lejeră, într-o combinaţie îndrăzneaţă, cu pantaloni de piele şi tocuri cui în club!

Vărsător

Vara aceasta este cazul să îţi accentuezi şoldurile cu pantalonii cu talie înaltă, lungi şi din materiale vaporoase, sau scurţi din denim. Sunt confortabili şi inediţi, exact aşa cum îţi doreşti.

Peşti

Eşti creativă şi visătoare, aşa că stilul vestimentar boho chic te cmplimentează de minune. Ai ocazia să faci combinaţii inedite de haine vintage cu accesorii scumpe. Vei arăta sexy şi te vei simţi confortabil în acelaşi timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel