Ce spune Ion Neagu despre lucrarea de doctorat a Codruței Kovesi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
codruta _kovesi
codruta _kovesi

Rectorul Universității ”Nicolae Titulescu” din București, prof. univ. dr. Ion Neagu, a declarat că, în opinia sa, lucrarea de doctorat a procurorului general al României, Laurei Codruţa Kovesi este foarte bună.

"Cunosc teza şi conţinutul tezei de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi. Teza, intitulată "Consideraţii privind crima organizată în lumina dispoziţiilor de drept penal", l-a avut conducător ştiinţific pe Viorel Paşca şi a fost susţinută în 5 decembrie 2011. Comisia a fost formată din Viorel Paşca (n.r. - coordonatorul Şcolii Doctorale din Timişoara), prof. dr. Tudorel Toader, prof. univ. Ovidiu Predescu şi prof. Motica de la Timişoara. Pot să spun, ca privire generală, că este o lucrare în care a abordat acest fenomen în lumina dispoziţiilor Codului penal, cu toate implicaţiile de rigoare. Este o teză pe care eu, personal, o consider foarte bună - conţine bibliografie, abordarea problemelor în stil propriu, opinii personale", a afirmat prof. univ. dr. Ion Neagu, citează RTV.net.

Declarația rectorului Universității ”Nicolae Titulescu” survine ca urmare a publicării pe blogul Grupului de Investigații Politice a unui material în care se susține că teza de doctorat a procurorului general al României, Laura Codruţa Kovesi, conţine zeci de pasaje plagiate din alte lucrări, inclusiv de pe site-uri precum referat.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel