Elena Udrea a vorbit despre candidatura sa la Președinție: Ar fi extraordinar ca PMP să aibă candidat propriu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Elena Udrea PMP.jpeg
Elena Udrea PMP.jpeg
Elena Udrea a vorbit într-un interviu despre posibila candidatura a sa la alegerile prezidențiale.

”Cred că sunt singurul lider de pe zona centru-dreapta care intenţionează să-l susţină pe cel mai bun. Deci noi nu am anunţat că mergem cu unul sau cu altul doar aşa pentru că aşa vrem noi şi dacă nu e ca noi altfel nu vrem să facem. Noi cred că suntem vocea cea mai raţională din spectrul politic de centru-dreapta care spunem că va trebui să mergem cu cel mai bun, cu cel care să poată să-l bată pe Victor Ponta în turul II. Şi atunci aşteptăm 25 mai pentru a vedea cine este liderul politic de centru-dreapta care doreşte să intre în această bătălie şi care şi poate să o ducă până la capăt cu succes. Şi-l vom susţine pe cel care demonstrează că are cea mai mare susţinere în rândul electoratului, că are cea mai mare capacitate de a atrage electoratul, de a mobiliza electoratul şi cea mai mare marjă de creştere, dinamică. După 25 mai va fi nevoie să-l vedem pe cel care are cea mai mare dinamică în aşa fel încât turul II la prezidenţiale să fie câştigat de candidatul dreptei”, a spus Elena Udrea într-un interviu pentru Agerpres, întrebată fiind dacă intenționează să candideze la alegerile prezidențiale.

După acest răspuns, Udrea a fost întrebată din nou dacă vrea să se înscrie, având în vedere că la răspunsul întrebării anterioare a spus că trebuie găsit ”pe acel lider care doreşte să se implice într-o astfel de bătălie”.

”Dacă nu doreşti nu poţi să te baţi. Vedeţi cât de grea e bătălia”, a răspuns ea.

VEZI ȘI: Udrea ar candida la prezidențiale. Vezi în ce condiții

Udrea acuză USL de atitudine comunistă față de românii din străinătate

Restul întrebărilor pe acest subiect

AGERPRES: Dumneavoastră doriţi să vă înscrieţi?

Elena Udrea: Eu sunt un politician raţional. Deci, haideţi să vedem întâi ce poate fiecare, ce putem fiecare şi pe urmă să vedem ce ne dorim.

AGERPRES: Va avea PMP un candidat propriu la alegerile prezidenţiale din noiembrie?

Elena Udrea: Ar fi extraordinar să avem un candidat propriu, dar în situaţia în care s-ar dovedi că acela care are cea mai mare şansă de a-l învinge pe Victor Ponta este un alt lider de centru-dreapta din alt partid nu avem o problemă să-l susţinem pe acela.

AGERPRES: Care este, la ora actuală, politicianul, dintre cei cuprinşi în sondajele de profil, cu cele mai mari şanse de a câştiga cursa pentru fotoliul de la Cotroceni?

Elena Udrea: Noi aşteptăm aceste alegeri (europarlamentare - n.r.) tocmai pentru a vedea care este acel politician. Altfel, fiecare crede că este el.

AGERPRES: Mă refer la tot spectrul politic, nu mă refer doar la partea de centru-dreapta.

Elena Udrea: Ştiţi că sunt foarte mulţi lideri care şi-au anunţat candidatura. Avem cel puţin trei, în acest moment, care şi-au anunţat candidatura pentru Preşedinţia României, mai sunt alţii care sunt posibili candidaţi. Eu cred că testul, primul test este capacitatea de a aduce voturi în 25 mai. Haideţi să vedem care este cel care reuşeşte să adune oamenii în jurul lui, să aducă voturi, şi după aceea putem discuta de cel mai bine poziţionat.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel