Ce spune despre caracterul tău poziția în care dormi
Autor: Badoiu Raluca | Publicat pe: 18 Martie 2013, 20:44
WhatsApp
somn_usor_49363600
somn_usor_49363600

Potrivit ultimelor studii realizate de experții în limbajul corpului, poziția în care dormi poate trăda multe aspecte ale caracterului nostru, scrie În urma studiilor, au fost realizate patru categorii persoane, în funcție de poziția în care dorm:

1. Persoanele care preferă poziția fetus încearcă mereu să caute o zona în care să se simtă protejate. De obicei, acești oameni sunt onești și ordonați dar își fac foarte multe griji fără rost.

2. Persoanele care dorm în poziție verticală sunt de obicei încăpățânate și foarte distante. Aceste persoane iubesc să facă pe șefii și sunt mereu încordate. Ca trasatură principală de caracter, aceste persoane mint foarte mult.

3.Persoanele care dorm pe o parte cu mâinile întinse sunt de obicei foarte curioase. Ele doresc mereu noi provocări și își asumă riscuri foarte multe. De aceea își consumă des energia pe lucruri care se dovedesc inutile ulterior.

4. Persoanele care dorm pe burtă denotă faptul că nu au control asupra vieții lor zilnice. Au mereu nevoie să se agate de cineva și sunt mereu speriate de ceea ce trebuie să facă în timpul zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?