Data publicării:

Ce se va întâmpla cu taxele după alegerile din 9 iunie. Rareș Bogdan, explicații

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Rareș Bogdan / Foto: Agerpres
Rareș Bogdan / Foto: Agerpres
Europarlamentarul Rareș Bogdan a fost prezent în studioul Antena 3 CNN unde a vorbit despre creșterea taxelor în România și despre scorul pe care îl vor obține la alegerile europarlamentare. 

Întrebat dacă după alegeri vor crește taxele în România, Rareș Bogdan a răspuns că nu se pune problema unor astfel de creșteri. 

„Nu. Astăzi la ora 10:20 l-am sunat pe domnul Boloș, l-am rugat să intervină la două televiziuni care vehiculau această informație. Nu se pune problema creșterii TVA, nu se pune problema creșterii impozitului pe dividende, a impozitului pe profit sau a impozitului pe proprietăți. În România, astăzi, TVA-ul rămâne 19%, exact cât este, și este în coada clasamentului, din punctul de vedere al mărimii. Majoritatea e 22%.", a spus Rareș Bogdan. 

„După alegeri.", a insistat Cătălina Porumbel. 

„Nu. De ce să creștem TVA-ul? Noi trebuie să creștem productivitatea, trebuie să aducem investiții. Am adus 11 miliarde, în urmă cu doi ani de zile, plus banii care au venit din diaspora. Cei mai mari investitori în România sunt cei din diaspora. Doar pe cale oficială, fără ce a adus fiecare în buzunar, au adus peste 100 de miliarde de euro bani europeni.", a spus Rareș Bogdan. 

 

Ce scor vor obține la europarlamentare

Întrebat ce scor vor obține la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan a răspuns că se bazează pe ajutorul lui Dumnezeu și pe alegătorii români pentru a obține un rezultat electoral favorabil.

„Cât ajută bunul Dumnezeu și alegătorul român care alege. Dacă bunul Dumnezeu ne ajută, și eu cred că ne va ajuta că suntem oameni buni și ne batem pentru România la Bruxelles, inclusiv să egalizăm subvențiile în agricultură și să continuăm să oferim românilor șansa să ia 2.3 miliarde de euro pe an, subvenție directă pentru 760.000 de fermieri români.

Sunt convins să vom lua un scor care ne va face câștigători detașați, dar avem nevoie de fiecare vot, de fiecare om și avem nevoie de o mobilizare exemplară până în noaptea alegerilor.", a spus Rareș Bogdan la Antena 3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel