Ce se va întâmpla cu Guvernul din toamnă? Mesaje din PMP și PDL
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Declarațiile unor lideri politici din Opoziție generează întrebarea: "Ce se va întâmpla în toamnă?". Pe de-o parte, Elena Udrea a scris, pe blogul personal, că electoratul USL este nemulțumit de Guvernul Ponta și că urmează proteste în toamnă. Ulterior, Sebastian Lăzăroiu anunță un alt Cabinet din toamnă. 

Sebastian Lăzăroiu a spus, într-o conferință de presă, că "Încep să apară eşecuri prea mari ale guvernării, care apasă asupra majorităţii USL", scrie pesurse.ro. Elena Udrea a scris, pe blog, despre "nemulțumirea provocată tuturor de actuala guvernare".

Consilierul prezidențial, unul dintre fondatorii Mișcării Populare, a mai declarat: "Acest cabinet va avea probleme mari începând cu această toamnă. Sunt şi parlamentari ai USL, cum e domnul Roşca Stănescu, nemulţumiţi de modul în care guvernul îi tratează. Nemulţumiri există, iar aceste eşecuri nu pot fi ţinute sub capac. Nu mai poţi să spui că Băsescu e de vină pentru CFR Marfă sau că n-am făcut regionalizarea din cauza şefului statului. Nu-i crede lumea. Şi nu-i mai cred nici parlamentarii lor. S-ar putea să avem un alt cabinet".

Elena Udrea, deputată PDL, a declarat că "Vom vedea din aceasta toamnă în mod cert cum nemulțumirea, disperarea oamenilor se vor manifesta inclusiv prin proteste de stradă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel