Data publicării:

Ce se va întâmpla cu Bonetti la Dinamo, după seria de înfrângeri

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Sport
WhatsApp
Iuliu Mureșan a spus ce se va întâmpla cu antrenorul Dario Bonetti, după ce Dinamo a înregistrat trei înfrângeri consecutive. 

Iuliu Mureșan, directorul executiv al lui Dinamo, a lămurit viitorul lui Dario Bonetti. Potrivit declaraţiilor acestuia, antrenorul nu va fi demis de la club indiferent de rezultate, întrucât situația alb-roșilor este una specială.

"Nu intră în ecuație (n.r. demiterea lui Dario Bonetti), antrenorul este bun. Lucrează bine cu jucătorii tineri, efectiv îi învață fotbal, în stadiul acesta suntem. Din păcate, plătim toți prin rezultate, nu suntem încă îngrijorați, pentru că suntem în primele etape și față de alte echipe care nu au nici 6 puncte, noi avem. Dar nu trebuie să ne oprim aici pentru că urmează o perioadă cu meciuri grele, dar noi vom crește de la meci la meci și cu fiecare antrenament. Să vedem dacă vom reuși să accelerăm această creștere a valorii și a nivelului jucătorilor", a spus Mureșan, citat de Digisport.

"Nu avem ce face decât să muncim mai departe împreună cu antrenorii, pentru că nu putem face transferuri. Din punct de vedere sportiv, e foarte greu să rezolvi problemele în condițiile în care nu poți să aduci un jucător. Trebuie să facem tot ce e posibil să deblocăm acea interdicție de a face transferuri, pentru că acolo ar fi cheia rezolvării problemelor la Dinamo, cel puțin pe plan sportiv.

Din păcate nu pot da un termen, tot încercăm să facem mai multe acțiuni la instanțe din România și de afară, vom încerca să mergem chiar și în Elveția, unde vom lua legătura cu niște avocați foarte buni pe aceste probleme și vom încerca să rezolvăm situația", a mai explicat Iuliu Mureșan.

Steliano Filip (Dinamo) - Nu vreau să vorbesc despre retrogradare, vreau să ne batem acolo sus

Jucătorul echipei de fotbal Dinamo, Steliano Filip, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu vrea să ia în calcul o eventuală retrogradare a formaţiei sale la finalul acestui sezon al Ligii I şi că speră ca gruparea bucureşteană să primească cât mai curând acceptul de a face transferuri pentru a se putea lupta pentru primele locuri în clasament.

"Suntem un grup unit, un grup puternic, cred că am demonstrat asta de la începutul campionatului, chiar dacă au fost fluctuaţii, pentru că avem un lot foarte tânăr. De la începutul campionatului nu ne dădea nimeni nicio şansă şi după două etape eram acolo sus. Pe noi ne ambiţionează şi trebuie să vorbim pe teren, să demonstrăm acolo. Cred că ne-ar mai trebui trei-patru jucători cu experienţă. Nu vreau să vorbesc despre retrogradare, suntem la începutul campionatului şi îmi doresc să se ridice interdicţia transferurilor, să facem nişte transferuri şi să ne batem acolo sus", a declarat Filip.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel