Canalele oficiale de artist de pe YouTube Music vor avea un design nou, care va fi implementat pe dispozitivele iOS și Android. Această schimbare vine ca urmare a actualizărilor recente pentru opțiunile Sound Search și Mark as played pentru podcast-uri. Este important de știut că actualizarea este de tip server-side, scrie Phone Arena.
După noua configurație, numele artistului apare acum pe partea stângă a ecranului, unde sunt afișate și numărul de abonați dar și butonul pentru abonare.
YouTube Music: Aspect aerisit și "cool"
Pe partea dreaptă sunt disponibile opțiunile obișnuite: Radio (doar iconița veche, fără denumirea propriu-zisă) și Shuffle. Aceste două butoane au acum o formă rotundă, pentru o interacțiune mai intuitivă. Butonul Play este încă în faza de testare, conform YouTube Music. Secțiunile Latest Release și Top Songs au rămas, însă, neschimbate și nu au fost mutate. Opțiunea More din centru-dreapta precum și Home, Samples, Explore și Library, nu au suferit nici ele modificări.
Noile schimbări vizuale aduse de YouTube Music oferă acum platformei un aspect mult mai compact, curat și modern, care se potrivește perfect cu playlist-urile și paginile de albume. Design-ul paginilor pentru artiști nu a mai fost actualizat de cinci ani de zile, așa că acest update este mai mult decât binevenit, mai ales pe ecranele mici ale telefoanelor unde butoanele mai mari ar fi fost incomode.
Ce abonamente îți poți face pe YouTube
YouTube oferă mai multe tipuri de abonamente pentru a satisface diferitele nevoi ale utilizatorilor. Abonamentele Premium elimină toate reclamele, oferind o experiență de vizionare neîntreruptă. Utilizatorii Premium au acces la conținut original și exclusiv creat de YouTube. Abonamentele includ funcții precum redarea în fundal și descărcări pentru vizionare sau ascultare offline.
Iată principalele opțiuni de abonament disponibile:
1. YouTube Premium
Oferă vizionare fără reclame și redare în fundal (poți asculta videoclipuri în timp ce folosești alte aplicații sau când ecranul este oprit).
Alte beneficii:
Descărcări pentru vizionare offline.
Acces la YouTube Originals, conținut exclusiv creat de YouTube.
Acces la YouTube Music Premium.
Preț: Variază în funcție de țară, dar în general este în jur de 12-15 USD pe lună.
2. YouTube Music Premium
Ascultare fără reclame
Redare în fundal
Descărcări pentru ascultare offline
Acces la milioane de piese și albume muzicale.
Preț: De obicei, în jur de 10 USD pe lună.
3. YouTube TV
Serviciu de streaming TV în direct cu acces la canale de televiziune prin cablu și emisiuni de rețea.
Fără contracte, poate fi anulat oricând.
DVR nelimitat pentru înregistrarea emisiunilor preferate.
Până la 6 conturi pe abonament, fiecare cu propriile recomandări și înregistrări.
Preț: Aproximativ 65 USD pe lună.
4. YouTube Kids
Conținut special selecționat pentru copii.
Funcții de control parental pentru a gestiona ce și cât timp pot viziona copiii.
Preț: Gratuit, dar există și opțiuni de abonament prin YouTube Premium pentru a elimina reclamele.
Aceste opțiuni de abonament sunt concepute pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe platformă, oferind o gamă variată de funcționalități pentru diferite nevoi și preferințe.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- BANCUL ZILEI: Lecția de Limba Româna
- Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie
- Băutura japoneză care îmbunătățește somnul și abilitățile sociale
- Șoferul strivit de un tramvai în București era soțul femeii peste care s-a aruncat benzină în Parlament - surse / update
- Candidatul care ne-ar putea aduce "o surpriză" la alegerile prezidențiale. Bogdan Chirieac, scenariul în care "victoria lui Marcel Ciolacu devine clară"
- Piromanul de la Parlament, declarat „erou național”. Ai grijă ce comentezi pe TikTok pentru că intră pe fir DIICOT! Mircea Toma și Valentin Jucan, reacții
- Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 19 septembrie 2024
- Ambasadorul SUA la Budapesta: Cum e posibil ca țara care s-a ridicat la luptă în 1956 împotriva sovieticilor să facă azi jocurile Rusiei?
- PSD, decizie privind legea care i-ar permite lui Iohannis să candideze la alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024
- Elevii nu își vor mai putea filma profesorii în timpul orelor. Florian Lixandru: Există câteva excepții