Ce se poate întâmpla când laşi telefonul copilului să se joace. Un puşti de 6 ani și-a comandat mâncare de 1000$ de pe mobilul tatălui: "Mi-era puţin foame!"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
O seară obişnuită cu băiețelul lui de 6 ani l-a costat aproape 1000 de dolari pe un bărbat din Statele Unite.

Un băieţel de doar 6 ani a profitat de neatenția tatălui pentru a da comenzi de mâncare de nu mai puțin de 1000 de dolari. Copilul, care spune că îi era puțin foame, a comandat creveți, pizza, sandvișuri, prăjituri şi zeci de cutii cu înghețată, potrivit relatărilor CNN. Iată ce au declarat cei doi pentru sursa citată:

Tatăl: Petrecem puțin timp împreună, tată și fiu. Mama era la film cu prietenele ei. S-a jucat pe telefonul meu pentru aproximativ 30 de minute și nu am suspectat nici o secundă ce urma să facă. Copilul a realizat că îi este puțin foame, așa că a folosit telefonul ca să rezolve această problemă.

Cinci porții mari de creveți, nenumărate sandvișuri, înghețată și cartofi cu chilli și brânză, sarmale de orez în foi de viță...

Copilul: Îmi era atât de foame.

Tatăl: Îți era poftă de pizza în valoare de $539, nu?

Copilul: Da.

Tatăl nu bănuia nimic atunci când curierii au început să vină să livreze mâncare.

Părintele a declarat într-un interviu: Soneria de la ușă nu se mai oprea. Suna non stop. În decurs de 5 minute a comandat mâncare de la toate restaurantele din oraș.

Micuțul de 6 ani și-a pierdut toate economiile

"A trebuit să îi spargem pușculița să luăm banii și să îi explicăm: bancnota asta de $20 acoperă câteva sandvișuri, bancnota asta de $20 acoperă cartofii cu chilli și brânză... " a spus bărbatul. Cum era de aşteptat, copilul a rămas descumpănit: "Mi-a mai rămas un cent." Americanul atrage atenția părinților care își lasă telefoanele copiilor fără să îi supravegheze: "Ai crede că nu o să facă asta chiar copilul tău, că o să intre în aplicația în care intră mereu și nu ai nici o idee..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel