Zahărul se întărește atunci când umiditatea din pungă se evaporă, așadar trebuie să știi că există un truc ce rezolvă această problemă. În primul rând, trebuie să te asiguri că îl depozitezi etanș. Apoi, pune o felie de pâine în pungă înainte să o închizi. Zahărul își va lua umiditatea necesară din pâine și nu se va mai întări, scrie retete.unica.ro.
Dacă zahărul e deja întărit, pune-l într-un vas în cuptorul cu microunde, alături de un pahar cu apă, la temperatură mare. Sau poți pur și simplu acoperi vasul cu un șervețel de hârtie umezit în prealabil. Zahărul va reveni la forma inițială.
Vezi și: Plăcinte cu brânză și mărar la tigaie. Rețeta rapidă și gustoasă. Oricine o poate prepara!
Cum separi două pahare înțepenite unul într-altul. Trucul vechi și eficient
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Fructul pe care japonezii îl mănâncă pentru a-și proteja memoria
- Incendiu puternic în zona Aviației din Capitală / Galerie foto - video. Update: A fost emis RO-ALERT
- Primăria Deva cere daune materiale și morale pentru zilele în care telecabina care urcă pe Dealul Cetăţii nu a mers
- Ministra Muncii: România s-a angajat că va renunţa la posibilităţile de pensionare anticipată
- SUA încetează furnizarea de rachete Patriot către Ucraina: Spania și Japonia intervin
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan
- Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu