Ce se întâmplă când bei 22 cafele într-o zi. Cătălin Graure, barista, EXPERIMENT
Cătălin Graure, barista din București, a băut 22 de cafele într-o zi.
Cunoscutul preparator de cafea a spus cum s-a simțit după acest experiment.
"Recordul meu este de 22 de cafele pe zi, espresso și cappuccino. Doar unul sau două le-am gustat, în rest le-am băut pe toate, dar am băut apă destulă între timp. Nu am pățit nimic. Am fost ok, dar am băut doar cafea de specialitate - espresso și cappucino făcute bine, așa cum trebuie. Dacă aș fi băut espresso lung, o cafea mult mai prost prăjită, nu cred că aș fi putut să beau atât, plus că eu beau cafeaua fără zahăr. Cafeaua de specialitate nu este atât de amară", a zis Cătălin Graure la interviurile DC News.
Iată răspunsul:
[citeste si]
Pe piața mondială cafeaua se situează pe locul doi, după petrol, în privința importanței economice și alături de oțel și cereale, printre materiile prime de export cele mai valoroase, situația economică a multor țări producătoare de cafea depinzând aproape în întregime de exportul acesteia. Cele mai importante piețe de negociat ale cafelei se află la New York și Londra. Prețul cafelei diferă mult, în funcție de cerere și ofertă și este în mod continuu influențat de factori cum ar fi modificările de climă, evenimente politice, calitate, volumul producției de cafea.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News