Ce se ascunde în spatele huiduielilor de la concertul Coldplay la adresa lui Babasha. Radu Herjeu: Imaginați-vă că mă duc la o piesă de teatru cu Maia Morgenstern
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Facebook
Foto: Captură video Facebook
Vezi în articol ce spune Radu Herjeu despre publicul de la concertul Coldplay, după ce Babasha a fost huiduit pentru că a cântat o manea.

S-a lăsat cu huiduieli la concertul faimoasei trupe Coldplay, susținut aseară pe Arena Națională din București, după ce Babasha a fost invitat să cânte pe scenă o manea. Publicul care a avut această reacție a fost acuzat de rasism chiar de către Babasha care a spus că se aștepta să fie "păreri împărțite", dar nu se aștepta să fie "chiar atât de rău".

VEZI ȘI: Manelistul Babasha, răspuns la huiduielile oamenilor de la concertul Coldplay: Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului

Radu Herjeu, despre publicul de la concertul Coldplay: Clar e multă lipsă de educație

Radu Herjeu a reacționat în urma acestui scandal și a vorbit despre publicul de la concertul Coldplay, venind și cu un exemplu - cazul în care ar merge el la o piesă de teatru cu Maia Morgenstern, iar pe scenă ar apărea și un actor pe care nu îl place.

"Nu știu care e proporția de rasism în reacția publicului la invitarea pe scena Coldplay a unui manelist. Dar clar, e multă lipsă de educație. Dacă primul ar mai deranja pe cineva, pe ici, pe colo, cu a doua văd că nu are nimeni nicio problemă!I maginați-vă că mă duc la o piesă de teatru cu, să zicem... Maia Morgenstern.

Și, la un moment dat, intră în scenă un actoraș pe care nu pot să-l sufăr, pentru că l-am văzut într-o reclamă la bere, care mie nu-mi place. Să zicem... lasă, să nu mai zicem! Și, în loc să aștept să treacă cele 5 minute în care omul îi dă replica Maiei, ceva de genul ”vai, coniță, se poate?”, mă ridic și încep să huidui, să tropăi, să fluier și, eventual, să arunc și cu iphoonul (nu am!) pe scenă! După care tot eu mă ofuschez amarnic că, la final, Maia nu iese la aplauze!", a scris Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel