Ce sacrificiu ar fi fost în stare să facă Lavinia Șandru pentru Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sandru
sandru

Fostul vicepreședinte al UNPR, Lavinia Şandru, a mărturisit  vineri seară la Realitatea TV ce sacrificiu suprem ar fi fost în stare să facă pentru președintele Traian Băsescu, exprimându-și, totdată, și părerea despre rezultatul referendumului din 29 iulie.

Întrebată, vineri seară în cadrul emisiunii Realitatea la raport unde a fost invitată, ce părere are despre șeful statului, mai ales după declaraţia şocantă a preşedintelui care a trimis-o "pe centura politicii", Lavinia Șandru,  proaspăt demisionară din UNPR, a răspuns: "Aş fi fost în stare să mor pentru Băsescu. Eu am scos de guler un om după ce l-a făcut turnător pe Traian Băsescu".

În schimb, la momentul actual, Traian Băsescu nu mai este aşa o miză, a precizat Lavinia Şandru, în opinia căreia președintele nu a ieșit câștigător la referendumul organizat la sfârșitul lunii iulie pentru demiterea sa din funcție.

"Traian Băsescu se retrage. E un om cu multă energie, dar s-a erodat enorm. Cât despre referendum, e adevărat că USL-ul nu a câştigat, dar nici Traian Băsescu nu a câştigat", a apreciat Lavinia Şandru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel