Ce să pui în cafea pentru o aromă mai intensă. Vei înlătura substanțele nocive
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cafeaua este licoarea magică care pe cei mai mulţi îi trezeşte de dimineaţă. De asemenea, mulţi se bucură pur şi simplu de aromq ei, fie că este dimineaţă sau o după-amiază de weekend. Pentru o experienţă specială, există câteva ingrediente pe care le poţi aduaga în cafea pentru a obţine o aromă mai intensă. Astfel vei înlătura substanțele nocive

Nucşoara are o aromă fină şi un gust dulce-iute. În Orient, nucşoara se adaugă în cafea şi ceai, iar grecii o combină şi cu scorţişoară.

Italienii o adaugă şi în sucul de roşii, punând în evidenţă latura picantă a condimentului. Nucşoara are proprietatea de a creşte temperatura corpului, astfel că este ideală și în stările gripale. Este un eficient stimulent nervos şi are efecte analgezice.

Pentru o savoare deosebită, poţi adăuga în cafea şi puţin cardamon. Pe lângă aromă, neutralizează substanţele toxice din cafea. Se pun 2-3 boabe la o ceaşcă sau un vârf de linguriţă dacă e deja măcinat.

Vezi și: Dulceață de trandafiri, rețetă. Cum se prepară

Pâine cu mălai, coaptă pe foi de varză. Rețeta pe care orice român trebuie să o știe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel