Ingrediente pe care să nu le pui niciodată într-un blender
Există câteva ingrediente ce nu ar trebui adăugate într-un blender.
Orice ingredient mai tare, printre acestea numărându-se nucile, migdalele sau boabele de cafea, pot cauza probleme dacă sunt adăugate într-un blender. Poți să tocești lama blenderului sau să obții o pastă lipicioasă, ce oferă o consistență neplăcută preparatului final.
De asemenea, legumele cu un conținut ridicat de amidon vor căpăta o textură neplăcută dacă sunt preparate cu blenderul.
Dacă vrei să prepari amestecul pentru plăcintă sau pentru chiftele folosind blenderul mai bine combină toate celelalte ingrediente, păstrând separat carnea, notează eva.ro. Consistența cărnii nu se potrivește cu acest mod de prelucrare.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Primăria Deva cere daune materiale și morale pentru zilele în care telecabina care urcă pe Dealul Cetăţii nu a mers
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan
- Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu
- Ministra Muncii: România s-a angajat că va renunţa la posibilităţile de pensionare anticipată
- Capcanele pentru turiștii care vizitează Londra. Româncă stabilită în capitala Angliei: Te trezeşti că ai dat 20 de lire. Gata, ai sărit din buget!
- Liliecii, mamiferele care ajută agricultura din România. În SUA, au eradicat malaria
- Loto 6/49 de Florii. Rezultatele tragerilor de duminică, 28 aprilie, 2024