Ce să faci în ianuarie ca să ai noroc tot anul
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Sunt multe obiceiuri de Revelion, înainte de noaptea dintre ani, prin care oamenii vor să atragă un an nou mai bun, prosper. Multe dintre obiceiuri țin de superstițiile vechi transmise din bătrâni sau vin din Feng Shui. 

Cei care cred în aceste obiceiuri sau superstiții sau oricum doriți să le numiți, ar trebui să știe că există obiceiuri și pentru începutul anului, pentru luna ianuarie prin care-și pot asigura un an nou prosper. 

Una dintre cele mai cunoscute maniere de a începe anul nou într-un mod diferit este de a face curățenie. Aici nu ne referim la curățenia din casă, pe care mulți o fac înainte de sărbători și o întrețin de-a lungul anului, periodic. Este vorba despre aruncarea lucrurilor vechi. Știm cu toții că sunt persoane care nu aruncă lucrurile vechi. Ei bine, pentru un an nou diferit, cu lucruri noi, trebuie să scăpați de lucrurile vechi. 

[citeste si]

Astfel, trebuie să aruncați toate lucrurile vechi, inutile, nefolosite ani la rândul, pentru a face loc lucrurilor noi, frumoase în viața voastră. Dacă lucrurile sunt vechi, dar credeți că sunt folositoare altor persoane, puteți face o faptă bună la început de an: donați-le. Dacă credeți în acest obicei, cu siguranță credeți și-n karmă, așa că veți puncta dublu: veți scăpa de lucrurile vechi și veți face o faptă bună, care vi se va întoarce înzecit și veți fi pregătit s-o primiți, veți avea loc! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel